23. oktober 2019
Deltagerne på borgermødet tirsdag aften diskuterede seks emner indenfor den kommende kultur- og fritidspolitik. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Deltagerne på borgermødet tirsdag aften diskuterede seks emner indenfor den kommende kultur- og fritidspolitik. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnen - byens kulturpuls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnen - byens kulturpuls
Opdateret 18. maj 2016 kl. 10:36
Holbæk - 18. maj 2016 kl. 10:15
Af Marianne Povelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 12. oktober skal byrådet godkende Holbæk Kommunes nye fire-årige kultur- og fritidspolitik, der gælder fra 2017-2021. I aftes fik kommunens borgere mulighed for at sætte sit fingeraftryk på kulturpolitikken, da Værftet i Holbæk lagde rum til debat og forslag i et borgermøde, der trak omkring 65 deltagere.

Deltagerne satte tirsdag aften gang i debatten om kultur- og fritidspolitikken de næste fire år. Og her blev det slået fast med syvtommersøm, at havnen er og bliver Holbæks dna.

I forlængelse af dette var enigheden stor om, at udviklingen og identiteten skulle tage afsæt i det maritime håndværk.

Aftenens emner til drøftelse og forslag var »Natur, fritid og udeliv«, »Udsyn og oplevelse«, »Bevægende byrum«, »Inklusion gennem forståelse, fællesskaber, læring og dannelse«, »Udvikling og fremme af maritim identitet med afsæt i håndværk« samt »Pleje og udvikling af kreative miljøer«.

Didde emner blev diskuteret i seks fora, hvor det flere gange gik det igen, at de ældre borgere ikke kan finde sig selv i Holbæks kulturpolitik.

Andre forsalg, som kom op var blandt andet et om en graffitivæg, hvor de unge kunne boltre sig. Der var forslag om bedre adgang for handicappede rundt i byen, om legepladser og motionsredskaber på Holbæk Havn, om forfaldne huse i de mindre byer i kommunen, om kreative borgerværksteder, om bedring af infrastrukturen, inklusion af forskellige grupper, etablering af turistcykelstier og meget mere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk