9. december 2019
Morten Bo Pedersen er manden bag virksomheden BOHER, som rådgiver boligkøbere gennem hele eller dele af købsprocessen. Foto Jette Bundgaard.
Morten Bo Pedersen er manden bag virksomheden BOHER, som rådgiver boligkøbere gennem hele eller dele af købsprocessen. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Han rådgiver køberne gennem hele processen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han rådgiver køberne gennem hele processen
Holbæk - 12. august 2019 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køb af ny bolig er en af de største økonomiske beslutninger, de fleste af os kommer ud for. Hvis man overser en vigtig detalje, når man køber villa, lejlighed eller sommerhus, kan det få store økonomiske konsekvenser for den enkelte.

Stadigt flere vælger derfor at have en kompetent rådgiver med gennem hele købsprocessen. En rådgiver som kun varetager købers interesser.

Der findes allerede flere virksomheder, som tilbyder denne form for rådgivning i hovedstadsområdet, og nu har Holbæk også fået sin egen køberrådgiver, Morten Bo Pedersen, der startede sin virksomhed BOHER den 1. juni i år.

Morten Bo Pedersen, 44 år, har tæt på 20 års erfaring som ejendomsmægler, både i lokalområdet og i forstadskommunerne til København. Han tilbyder huskøbere rådgivning gennem hele købsprocessen.

Kerneydelsen er at hjælpe køberne med alt det praktiske i forbindelse med berigtigelse og godkendelse af handlen herunder skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse. Men Morten Bo Pedersen vil gerne bistå køberne endnu tidligere i processen, og gerne inden de har underskrevet købsaftalen.

Det kan også være nyttigt at have en erfaren køberrådgiver med, når prisen på drømmeboligen skal forhandles. Morten Bo Pedersen er også til rådighed i forbindelse med overdragelsen af ejendommen med et godt øje for, om alting nu er, som det skal være:

Morten Bo Pedesen driver sin forretning fra hjemmeadressen på Slotsvej 1 i Holbæk. Der er mere info på www.boher.nu

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk