17. juli 2019
De 12 første parcelhusgrunde på Johannesmark ligger tæt på de ni rækkehuse (tv.) på samme vej. Yderst til højre ligger gården Hyldager, som udstykningen med plads til 100 boligenheder er udstykket fra.
gallery icon

Se billedserie

De 12 første parcelhusgrunde på Johannesmark ligger tæt på de ni rækkehuse (tv.) på samme vej. Yderst til højre ligger gården Hyldager, som udstykningen med plads til 100 boligenheder er udstykket fra.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halvdelen af 100 nye huse er opført

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halvdelen af 100 nye huse er opført
Holbæk - 07. september 2018 kl. 19:14
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring halvdelen af de 100 huse, der bliver plads til på udstykningen ved gården Hyldager i den østlige udkant af Tuse, er nu opført, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

I sidste weekend blev der skudt gang i salget af 12 parcelhusgrunde med adresse på Johannesmark, hvor asfalten blev lagt i sidste uge.

Det er Niels Rønnenkamp Kjølby, der bor på Hyldager, Tuse Byvej 3, som står for udstykningen på de tidligere marker. Der er udsolgt af rækkehuse, og lokalplanen lægger ikke op til flere af den type boliger.

De ni seneste rækkehuse på Johannesmark stod færdige omkring 1. september. Desuden blev der i 2017 opført 18 rækkehuse på nabo­vejen, Rønnevænget. De første 13 stod klar til indflytning 1. juli og de sidste fem 1. december.

- Vi kunne have solgt dobbelt så mange rækkehuse. Det ser ud til, at rækkehuse sælger særlig godt i Holbæk Kommune. Boligerne henvender sig også til både den enlige med børn, til den midaldrende familie, hvor børnene er flyttet, og til de helt unge førstegangskøbere. Og det er et miks af alle tre typer, der er flyttet ind, fortæller Niels Rønnenkamp Kjølby.

Han vurderer, at rundt regnet to tredjedele af køberne af rækkehusene kommer fra Holbæk Kommune, mens de andre blandt andet kommer fra så forskellige steder som Stevns, Roskilde, Frederiksberg, Hvidovre og Odsherred.

Når det gælder parcelhuse, blev der fra 2015 byggemodnet i etaper på Mariehaven. 32 af de 34 parcelhusgrunde er nu solgt, og godt en snes af grundene er bebygget.

- Derfor har vi nu sat gang i salget af 12 parcelhusgrunde, der er udstykket på Johannesmark. Her er der senere plads til at udstykke 27 parcelhusgrunde mere, forklarer grundejeren.

Med den nuværende plan for bebyggelse vil der blive plads til præcis 100 bolig­enheder på det 12 hektar store areal.

Omkring tre fjerdedele af køberne af parcelhusgrundene kommer fra Holbæk Kommune, mens resten kommer andre steder fra. Fælles for stort set alle er, at det er småbørnsfamilier.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk