30. maj 2020
Kim Wetendorff Seehusen, Cecilie Jensen og Silja Dam er med til at sætte et specielt præg på Halloween-ugen hos Café Forsinket i Jyderup. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Kim Wetendorff Seehusen, Cecilie Jensen og Silja Dam er med til at sætte et specielt præg på Halloween-ugen hos Café Forsinket i Jyderup. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hallooooowwwweeeeennnnn på Café Forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hallooooowwwweeeeennnnn på Café Forsinket
Holbæk - 30. oktober 2019 kl. 05:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man skal være modig og klar til lidt af en oplevelse, hvis man passerer den ældgamle ligkistevogn med »den for længst pensionerede kusk«, som holder foran Café Forsinket i øjeblikket.

arrow Læs også: 8 regler, når du fejrer Halloween

Indenfor i caféen er cafélokalet præget af Halloween. Indenfor døren er en kiste pænt pyntet op med en blomsterkrans..., Låget kan i øvrigt skiftes ud med et andet, som er imonteret vinduesglas. Det står klar ved dartbordet.

Indehaver Jais B. W. Lauritsen og hans medarbejdere kan godt lide »at gøre lidt ud af det«. Altså af Halloween, og det med at der godt må være lidt at se på. Prøv eksempelvis at se medarbejderne dybt i øjnene, det vil nok være noget af en oplevelse. Maden er også overraskende i øjeblikket. Var det noget med et dårligt øje eller en afhugget heksefinger - i form af kage? Eller ugens ret, Transsylvansk blod-kylling tarteletter, med kokkens eget frisktappede Rhesus O- positiv, serveret med ærteskud?

- Vi har den tematiserede menu frem til den 3. november, siger Kim Wetendorff Seehusen fra Café Forsinket. Hans uniform bærer præg af at der er blevet tørret mere end et par blodige hænder af i den.

I hjørnerne er der spindelvæv og rundt omkring fra væggene, kigger hekse og monstre med, når måltider og drikkevarer indtages i caféen. Indtil videre er der ingen af dem, der har forladt deres plads, men man ved jo aldrig, hvad der sker i morgen... Giver man sig også tid til at se nærmere på væggene, hænger der blandt andet billeder, som kræver at man kigger på dem fra flere sider. Man kan blandt andet se et tilsyneladende yndigt foto af en moder med sit barn, men ved nærmere øjesyn forvandles de begge to til monstre. Det er med andre ord, alt andet end kedeligt at gå på den lokale Café Forsinket, der ligger i byens stationsbygning.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk