13. december 2017
Indehaver af Hack?n?Slash i Ahlgade Michael Keller og hans kæreste Surachya Acharyakul står her i de nye lokaler lige ved siden af den oprindelige butik. Foto: Sabine Lai Ovesen
gallery icon

Se billedserie

Indehaver af Hack?n?Slash i Ahlgade Michael Keller og hans kæreste Surachya Acharyakul står her i de nye lokaler lige ved siden af den oprindelige butik. Foto: Sabine Lai Ovesen
Foto: Foto: Sabine Lai Ovesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hack'n'Slash har udvidet butikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hack'n'Slash har udvidet butikken
Holbæk - 17. marts 2017 kl. 19:47
Af Sabine Lai Ovesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tøjparadiset i Ahl­gade i Holbæk er lukket, og i stedet er nabobutikken Hack'n'Slash rykket ind i lokalerne med farverige bamser og tøj. Det er dog kun midlertidigt, indtil der bliver fundet en fast butikslejer.

- Jeg har udvidet butikken, fordi jeg ikke kunne lade være. Vi havde dobbelt så mange varer på lager, end vi havde plads til, så der var meget rodet. Jeg tager det her som et show­room, som kan være mere præsentabelt for kunderne, fortæller indehaver Michael Keller.

Den nye lokaler åbnede i mandags, og det er endnu uvist, hvor længe Hack'n'Slash kan være i lokalerne.

- Jeg håber, vi kan være her lidt, og jeg håber at kunne sælge så meget, at vi kan beholde lokalerne, siger indehaveren, der har mange ideer.

Det er altså en mulighed at arbejde på at blive i lokalerne, men han går også og tænker på at åbne en butik i København.

De nye lokaler bugner af farverigt merchandise, legetøj og tøj fra populærkulturen fra både USA og Asien, der ellers har været gemt væk på butikkens lager.

- Vi har formået med vores udvalg at skabe noget unikt. Det, vi sælger her, er ting, som folk køber med hjertet, og de forlader butikken med et smil på læben. Folk har et forhold til mange af de ting, de ser her, fortæller Michael Keller, der selv er vild med de mange varer, man kender fra film, tv-serier og andre populærkulturelle fænomener.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk