21. september 2021
Et af de nye hold hos Holbæk Gymnastikforening er »Rollatorholdet« hvis adgangskrav er at man bruger rollator. På billedet ses Inge Næsted.  Privatfoto
Et af de nye hold hos Holbæk Gymnastikforening er »Rollatorholdet« hvis adgangskrav er at man bruger rollator. På billedet ses Inge Næsted. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikforening ønsker at styrke fællesskabsfølelsen i instruktørgruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikforening ønsker at styrke fællesskabsfølelsen i instruktørgruppen
Holbæk - 28. juli 2021 kl. 20:00
Af Elisa Hauerbach

Med hovedformålet at få skabt en fællesskabsfølelse og styrkelse af netværket, inviterer bestyrelsen i Holbæk Gymnastikforening deres instruktører på en fælles rystesammentur, når vintersæson skydes i gang.

- Vi tager allesammen i bus op til Nordsjælland, hvor vi er i lejr en hel weekend i september. Der vil vi klæde nye og gamle instruktører på, give dem praktiske oplysninger om hvordan vores forening fungerer i hverdagen og give dem informationer der kan bruges i forbindelse med deres hold. Men, først og fremmest er det for at de kan lære hinanden at kende, så de ved, hvem de andre er og hvem de kan spørge, hvis der er noget, de er i tvivl om. Vores aktiviteter er jo spredt ud over mange lokationer, så man kan ikke lige mødes i et fælles klublokale, som i mange andre foreninger, fortæller Aase Holm fra foreningens bestyrelse.

Aase Holm fortæller at der er flere nye hold på vej i Holbæk Gymnastikforening. Et af dem er »Smart-træning«, der handler om at styrke koordinering, hukommelse og balance hos holdets deltagere. Det er hjernebaseret træning, der styrker de kognitive evner. Et andet hold er rollator-holdet, hvor man kan deltage hvis man er rollator-bruger. Her går man ture og laver øvelser, der er tilpasset den enkelte.

- Vi har også valgt at oprette et on-line hold, som startede under coronanedlukningen og som blev en stor succes. På holdet laver man »stram-op-træning«, der er intervalstyrketræning, tilføjer hun.

På de omkring 45 hold er der muligheder for alle familiens generationer, for at komme ud og røre sig. Helt fra de yngste på fire måneder (starter efter jul) og til de ældste, der er oppe i 90'er og blandt andet går til stolegymnastik og ældregymnastik. Udbuddet er stort, det gælder bare om at dykke ned i programmet og blive tilmeldt det eller de hold, man føler at man hører til på.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk