22. september 2019
Resultatet er flot, solidt og holdbart.
gallery icon

Se billedserie

Resultatet er flot, solidt og holdbart.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gulvbelægning med råt look

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gulvbelægning med råt look
Holbæk - 25. marts 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

David Hoffmann på 33 år har haft gulvbelægningsfirmaet Hoffstrøm siden 2014. Først med en partner og derefter som enkeltmandsfirma med indlejere.

Firmaet laver flydegulve, også kaldet tyndpudsgulve, der bruges som afteretningslag ved opretning, renovering og nyopførelser og så videre. Det bruges også som underlag til epoxy og polyurethangulve (gummigulv).

Han er oplært af et lignende firma i Sverige og er en del af en nichebrance, med kun en håndfuld firmaer i Danmark.

- Efterspørgselen er blevet stor de sidste par år. Man har fundet ud af hvor effektivt det er. Gulvbelægningen tager ikke lang tid at lægge på, til gengæld er det meget holdbart og brugervenligt. Man kan nøjes med tyndpuds og lak, eller få tyndpus med epoxy og polyurethangulve, som er helt enormt holdbart og meget flot. Det findes i en lang række varianter der kan tilpasses private hjem og firmaer, siger David Hoffmann.

New-yorker gulvet er også populært. Det er et gulv med lak på tyndpus. Det giver et helt specielt farvespil, som ikke ses ens to steder. Det er et cemetprodukt, som efterfølgende bliver poleret og /eller lakeret for at få det rå look frem.

Hans kunder er hovedsageligt på Sjælland, især i København.

- Jeg kører rigtig meget til København, men vil gerne have flere lokale opgaver, så jeg kan være tættere på min familie og hjemmet i Bjergsted. Når jeg kører ud på arbejde, er det fra firmaets lokaler på Holbækvej 105 i Jyderup. Jeg kommer gerne ud og giver tilbud på en opgave, så det er bare om at kontake mig, hvis behovet opstår, slutter han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk