23. september 2020
Jannik Hansen, medejer af Galaxe A/S i Holbæk, er af Innovationsfonden valgt til at sidde i et ekspertpanel, der skal være med til at udpege de ideer, der har potentiale til at skabe vækst, når der søges større midler via InnoBooster-ordningen.
gallery icon

Se billedserie

Jannik Hansen, medejer af Galaxe A/S i Holbæk, er af Innovationsfonden valgt til at sidde i et ekspertpanel, der skal være med til at udpege de ideer, der har potentiale til at skabe vækst, når der søges større midler via InnoBooster-ordningen.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gulv-firma fordobler staben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gulv-firma fordobler staben
Opdateret 11. september 2015 kl. 06:26
Holbæk - 10. september 2015 kl. 21:36
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 35 ansatte i dag har Galaxe A/S i Holbæk mere end fordoblet antallet af medarbejdere på halvandet år.

I februar 2014 var der 14 medarbejdere i virksomheden, mens der var seks beskæftiget hos underentreprenører.

- Nu er vi 35 ansatte i vores egen virksomhed, og vi er gået lidt væk fra at bruge underleverandører, fortæller Jannik Hansen, der fra årsskiftet har været medejer af Galaxe A/S, hvor han også står for den økonomiske del.

Virksomheden har stadig Hans Rasmussen som hovedaktionær, mens Lars Poulsen ligesom Jannik Hansen også ejer en mindre del af aktierne.

Langt de fleste af de 35 mand er udførende folk i marken, mens der er en håndfuld på kontoret.

Årsagen til den kraftige vækst er Thermozell, en østrigsk opfindelse, som Holbæk-virksomheden har eneforhandlingen af i Skandinavien. Thermozell fremstilles blandt andet af genbrugs-flamingo. Produktet bruges mest til undergulve, der især lægges i Københavns-området.

Jannik Hansen var i et par år før sit medejerskab økonomisk rådgiver for Galaxe. Og hans medvirken - men ikke kun den - har medført, at Galaxe har vendt et underskud på 3,5 millioner kroner i 2013 til et mindre overskud i 2014. I år bliver der et pænt plus.

Jannik Hansen, der også stadig driver Innovationshuset med økonomisk rådgivning, er netop blevet udpeget til et ekspertpanel af Innovationsfonden. Sammen med 55 andre erhvervsfolk skal han sidde i et panel, som skal teste ideerne, når mindre virksomheder, iværksættere og forskere søger over en halv million kroner via fondens InnoBooster-ordning.

Eksperterne skal udpege de ideer, der har potentiale til at at skabe ny dansk vækst.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk