25. oktober 2020
Gullig er dygtig til fodbold, men hun snyder, når hun spiller bowling. Så vælter hun keglerne med trynen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Gullig er dygtig til fodbold, men hun snyder, når hun spiller bowling. Så vælter hun keglerne med trynen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gullig er en stjerne-gris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gullig er en stjerne-gris
Holbæk - 15. oktober 2020 kl. 09:38
Af Jørgen Juul

Gullig er en canadisk minigris med sans for oprydning, fodbold og bowling. Hun lægger selv sit legetøj i skuffen, dribler godt med en fodbold, men snyder, når hun spiller bowling. Så bruger hun nemlig trynen til at vælte keglerne.

Med alle de talenter er gullig blev en stjerne i en manege, og hun var med, da Cirkus Berdino i denne uge besøgte Holbæk og gav gæsteforestillinger for både institutioner og private hos Cirkus Kæphøj på Vandtårnsvej.

- Gullig er en meget klog gris. Man kan se, hun ligesom tænker over tingene, og hun er renlig. Jeg er sammen med hende hele dagen, fortalte cirkus-direktør Suzanne Berdino efter forestillingen onsdag.

Det var koldt onsdag, og forestillingen blev derfor flyttet fra cirkusteltet på Vandtårnsvej til træningshallen lige ved siden af.

Cirkus Berdino laver forestillinger både til ældre på plejehjem og til børn. Med ved de fire forestillinger i Holbæk i denne uge var Ida Neise, der har fået sin »cirkus-opdragelse« i Kæphøj. Hun optrådte på line, på ethjulet og to-hjulet cykel og kørte både forlæns og baglæns, og hun optrådte med hulahopring.

- Hun er meget, meget dygtig, Man kan se, at hun har en kærlighed til cirkus-faget, og at hun elsker at træne, lød det fra Suzanne Berdino.

Den røde tråd i forestillingen i Holbæk var, at cirkus søgte en cirkusprinsesse , og at artisterne - ænderne, hunde og grisen Gullig - skulle være enige om, hvem det skulle være.

Ida Neise var lige i nærheden og havde cirkus-tøjet på. Det blev hende ...

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk