25. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grunde i ny udstykning udbydes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grunde i ny udstykning udbydes
Holbæk - 20. april 2017 kl. 15:49
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden for den næste måneds tid bliver 14 parcelhusgrunde mellem Landlystvej og Ringstedvej i Svinninge udbudt til salg. Lidt senere vil nogle rækkehuse også blive udbudt til salg, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

Det er et selskab med navnet Landlyst A/S ejer grunden, hvor der i løbet af årene ventes opført i alt cirka 80 boliger, en blanding af parcelhuse og rækkehuse.

Selskabet tegnes af Morten Kjær Jakobsen, der driver 2T Arkitekt & Ingeniør med adresser i Holbæk og Roskilde, og det er hans eget firma, der står for at udarbejde tegninger og andet materiale i forbindelse med salget.

- Indtil nu har der kun stået et skilt om, at man kan reservere grundene, og nogle af grundene er også allerede solgt eller reserveret, fortæller Morten Kjær Jakobsen, der har oplevet en pæn interesse for de nye grunde.

Når man køber grundene, der hver er på cirka 1000 kvadratmeter, kan man selv vælge, om man vil nøjes med at købe byggegrunden, eller om man vil købe grunden med et hus på. Hvis nogle ønsker et hus på grunden, vil 2T sørge for at finde en entreprenør til arbejdet.

De 14 parcelhusgrunde ligger i hjørnet med Ringstedvej mod øst og Erantis­vej og Rosenvej mod nord. Imellem den eksisterende by mod nord og parcelhusgrundene vil der blive opført 26 rækkehuse.

Inden sommerferien i år ventes nogle af rækkehusene udbudt til salg. 2T er ved at have tegnet dem færdige, og derefter skal Holbæk Kommune søges om byggetilladelse.

Der vil blive søgt for alle 26 i samme ombæring, men ikke alle vil blive opført samtidig. De første rækkehuse vil formentlig stå færdige i efteråret 2018.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk