25. maj 2019
Den sidste kamp på HB&I?s stadion på Borgmestergårdsvej må markeres. Det mener (fra venstre): Thomas Stolz, Henrik Nielsen, Johnny Vejlebo Nielsen og Henrik Møllegaard. Foto Jette Bundgaard.
Den sidste kamp på HB&I?s stadion på Borgmestergårdsvej må markeres. Det mener (fra venstre): Thomas Stolz, Henrik Nielsen, Johnny Vejlebo Nielsen og Henrik Møllegaard. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis adgang for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis adgang for alle
Holbæk - 08. november 2018 kl. 21:17
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 10. november klokken 14 fløjtes den sidste kamp i gang på HB&I's stadion på Borgmestergårdsvej. I det nye år flytter HB&I nemlig ind i den nye Holbæk Sportsby.

Grønsværen, tribunen og klubhuset har været rammen om mange uforglemmelige oplevelser og er et minderigt sted for mange holbækkere.

Det er anledningen til at hovedsponsor Henrik Nielsen, SuRi, Henrik Møllegaard, Sparekassen Sjælland-Fyn og Thomas Stolz fra Stark i Holbæk er gået sammen om at markere den sidste kamp med henholdsvis fest for sponsorerne og gratis adgang for alle.

HB&I´s formand Johnny Vejlebo Nielsen synes, det er vigtigt at markere den sidste dag på det gamle stadion:

- Det er både en glad og en vemodig fornemmelse, at vi nu flytter, men vi glæder os til de nye, moderne rammer. Der bliver fantastisk gode forhold for alle, også for publikum, som vil komme helt tæt på banen på det nye stadion, der jo ikke har løbebanerne rundt om. Vi slutter de mange gode år her på Borgmestergårdsvej med en fodboldkamp, hvor alle, med sponsorernes hjælp, kan komme gratis ind, nyde kampen og sige ordentligt farvel, udtaler han.

Den 10. november møder HB&I's førstehold GVI fra Gentofte.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk