3. juni 2020
Åbningen af Holbæk Golfklubs bane på Kirsebærholmen var ikke i overensstemmelse med Holbæk Kommunes beslutning om at lukke både indendørs og udendørs idrætsanlæg. Midtsjællands Golfklubs bane i Kvanløse er fortsat åben. Foto: Jørgen Juul
Åbningen af Holbæk Golfklubs bane på Kirsebærholmen var ikke i overensstemmelse med Holbæk Kommunes beslutning om at lukke både indendørs og udendørs idrætsanlæg. Midtsjællands Golfklubs bane i Kvanløse er fortsat åben. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Golfklubs åbning i strid med kommunens tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfklubs åbning i strid med kommunens tiltag
Holbæk - 06. april 2020 kl. 15:38
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge besluttede golfklubberne i både Holbæk og Kvanløse at åbne for spil på de lokale baner med en række restriktioner som følge af corona-pandemien. Men nu er Holbæk Golfklubs bane på Kirsebærholmen atter lukket. Åbningen var ikke i overensstemmelse med Holbæk Kommunes beslutning om at lukke idrætsfaciliteterne. Både de indendørs og de udendørs.

arrow Læs også: Golfspillerne er kommet på græs

Midtsjællands Golfklubs bane på Midtgolf i Kvanløse blev åbnet i fredags, og der spilles fortsat, men under restriktioner. Banen er kun åben for medlemmer. Gæster kan ikke spille i Kvanløse i denne tid.

- Man må højest gå to og to, og alt andet end lige præcis golfbanen er lukket ned. Man kan ikke komme i klubhuset, siger baneejer Hans Larsen.

Midtsjællands Golfklubs bane ligger på privat-ejet jord, Holbæk Golfklubs bane på jord ejet af Holbæk Kommune

»Al golfaktivitet på vores anlæg lukkes ned med øjeblikkelig virkning til og med den 13. april 2020«, skriver Holbæk Golfklub til sine medlemmer.

Retter ind
I samme mail skriver formand Bjarne Kjærside:

»I vores iver efter at komme ud at spille golf igen har vi været for enøjede og alene taget hensyn til Dansk Golf Unions anbefaling og ikke været opmærksomme nok på besluttede tiltag fra Holbæk Kommune. Vi retter os naturligvis omgående efter udmeldingen«, skriver golfklubben.

Holbæk Golfklubs bane ved Dragerup blev åbnet blandt andet på betingelse af, at man enten spillede alene eller to og to, hvor man almindeligvis er fire, der går en runde samme. Der var lukket for vand på banen, ingen måtte røre flagene på banerne og for eksempel river var fjernet fra bunkers. Holbæk Kommunes beslutning om at lukke for idrætsanlæggene sker for at bakke op om regeringens myndighedernes indsats for at minimere smitterisikoen af covid-19 og omfatter alle haller, idrætsanlæg, boldbaner og golfbaner med mere.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk