26. februar 2020
Anette og Jonas Sunke - mor og søn - passer sammen forretningen i hverdagen. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Anette og Jonas Sunke - mor og søn - passer sammen forretningen i hverdagen. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gokart-banen fejrer rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gokart-banen fejrer rundt
Opdateret 19. juli 2019 kl. 11:31
Holbæk - 18. juli 2019 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ingen udsigt til, at hverken computerspil eller virtual reality er i gang med at overhale interessen for ræs og spænding på gokartbanen ved Omfartsvejen 27, hvor man denne sommer fejrer 20 år jubilæum. Besøgstallet ligger stabilt på omkring 25.000 gæster, og Anette Sunke har ikke fortrudt, at hun sammen med sin mand, Anders, startede fra bar bund på en mark tilbage i 1999.

Holbæk Go-Kart Land drives i dag i fællesskab af Anette og Anders Sunke og sønnen Jonas, der som ung hørte til i eliten i gokart sporten herhjemme.

- Gokart er stadig meget populært, og vi kan mærke, at interessen øges, hver gang stjerner som Kevin Magnussen markerer sig på F1-banerne. Så vil unge som gamle gerne selv ud og mærke suset, siger Jonas Sunke, der blandt andet står i spidsen for Holbæk Go-Kart Lands børne- og ungdomsklub.

Anlægget byder på en 1.200 meter lang bane, der kan deles i to, så gæsterne kan køre i familiegrupper eller sammen med deres kolleger. Der er 22 voksen-gokarts, otte børne-gokarts og en dobbeltkart til handikappede. Her er desuden en velindrettet pitrestaurant, og familien Sunke har gennem årene føjet en række ekstra aktiviteter til som paintball, minigolf og lasergames.

Holbæk Go-Kart Land har i dag 20 medarbejdere, der er grundigt uddannede i at vejlede og servicere gæsterne.

- Folk kommer her for at hygge sig, og vi sætter en ære i, at tingene er i orden og sikkerheden i top, siger Jonas Sunke og fortsætter: - At det bliver en god dag, handler jo også, om at personalet er servicemindet og kan rumme alle.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk