22. januar 2019
12 af 63 parcelhusgrunde er hurtigt solgt i den nordlige udstykning på Oldvejen.
gallery icon

Se billedserie

12 af 63 parcelhusgrunde er hurtigt solgt i den nordlige udstykning på Oldvejen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt gang i salget af byggegrunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt gang i salget af byggegrunde
Holbæk - 16. maj 2018 kl. 09:17
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er tilsyneladende fortsat købere til de nye byggegrunde, der udbydes i Holbæk by. Kort efter at 63 parcelhusgrunde er sat til salg på Oldvejen, er der hurtigt blevet solgt 12 grunde, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

- Det er mere, end vi havde turdet håbe på, for køberne skal lige have et tilbud fra os på grunden og huset, og så skal de i banken med tilbuddet. Vi forventer, at der er solgt en lille håndfuld mere inden for en-to uger, fortæller Søren Ravn, afdelingsdirektør hos HusCompagniet i Hillerød samt på salgskontoret, der åbnede på Kalundborgvej 6 A i Holbæk først på året. HusCompagniet har købt de to udstykninger i den nordlige del af Oldvejen med plads til de 63 byggegrunde.

- Grundene er solgt til både holbækkere og til købere fra Roskilde- og Københavns -området. Det er cirka halvt af hver. Vi tror så meget på projektet, at vi har sendt vejprojektet ind til kommunen, og vi forventer at gå i gang med byggemodningen lige efter sommerferien, forklarer Søren Ravn.

HusCompagniet venter at gå i gang med opførelsen af de første huse omkring 1. december, så de første vil være indflytningsklar til foråret.

Længere mod syd på Oldvejen ligger to mindre udstykninger. Den ene på Oldvejen 7 ejes af Brynet Holbæk ApS (Dan Skau, Holbæk, og Sigurd Madsen, Himmelev). Grundene har været til salg i et års tid.

- Her er alle 15 grunde solgt. Vi har lukket de sidste tre inden for den seneste måneds tid, fortæller projektmægler Trine Jensen fra Danbolig Holbæk.

Den anden af de to sydlige udstykninger ejes af anlægsgartner Jan Henriksen, Oldvejen 9. Her er 15 af 19 grunde solgt.

Ikke langt fra Oldvejen, men lidt nordligere, ligger udstykningen på Wegenersminde-arealet. Her blev salget af 24 gårdhavehuse skudt for halvanden måned siden.

- Der er fem købsaftaler, der er endeligt underskrevet. Desuden er der seks reserveringer, hvoraf to er betinget af, at køberne får solgt deres eget hus, oplyser Trine Jensen fra Danbolig.

Det ventes, at salget af 30 grunde til to­plans­boliger indledes inden for en måneds tid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk