25. marts 2019
Holbæk Kommune får lidt mere i tilskud og udligning næste år sammenlignet med i år. Det har kommunen fået besked om fra Økonomi- og Indenrigsministeriet.
Holbæk Kommune får lidt mere i tilskud og udligning næste år sammenlignet med i år. Det har kommunen fået besked om fra Økonomi- og Indenrigsministeriet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode penge til Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode penge til Holbæk
Opdateret 12. juli 2018 kl. 10:00
Holbæk - 12. juli 2018 kl. 06:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1.152 milliarder kroner.
Så meget får Holbæk Kommune i kommunalt tilskud og udligning næste år. Det står klart, efter Økonomi- og Indenrigsministeriet har meddelt landets kommuner og regioner, hvor meget de får i udligning og tilskud i 2019.

De ventede tal, som er nødvendige for at kunne lave næste års budget, er gode nyheder for Holbæk Kommune. I hvert fald står kommunen til at modtage lidt flere penge, end det var tilfældet i år.

På samme tidspunkt sidste år var meldingen, at Holbæk Kommune til budget 2018 skulle have 1.138 milliarder kroner i tilskud og udligning.

Holbæk Kommunalbestyrelse er allerede begyndt at kigge på næste års budget. Politikerne har blandt andet allerede besluttet, hvordan der kan findes besparelser og effektiviseringer for 28 millioner kroner på servicen næste år.

Kommunalbestyrelsen
skal førstebehandle budget 2019 i september. Andenbehandlingen og den endelige vedtagelse af budgettet sker den 10. oktober.

Det samlede bloktilskud og andre tilskud til kommunerne udgør i alt 62,1 milliarder kroner i 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk