9. juli 2020
Der er blandt andet penge til nye byporte med tilhørende bump ved indfaldsvejene til Mørkøv, Skamstrup og Stigs Bjergby.  Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Der er blandt andet penge til nye byporte med tilhørende bump ved indfaldsvejene til Mørkøv, Skamstrup og Stigs Bjergby. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God million på vej til lokalområder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God million på vej til lokalområder
Holbæk - 13. november 2019 kl. 17:25
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I aften vil Holbæk Kommunalbestyrelse formentlig sige ja til at støtte fem projekter uden for Holbæk by. Det gælder blandt andet byporte, en legeplads og en skolesti.

De fem projekter har fået opbakning fra alle politikere i udvalgene, og dermed skulle det være rimeligt sikkert, at den samlede kommunalbestyrelse vedtager at sende cirka 1,1 millioner kroner af sted til fem lokalområder.

Her har man også ventet en rum tid, fordi projektudvalget for udvikling af lokalområderne har haft et hårdt år.

Kommunens driftsudgifter har ikke holdt sig inden for budgettet, og så blev der dikteret tilbageholdenhed. Det gik ikke mindst ud over de puljer, som projektudvalget havde at gøre godt med.

Det korte af det lange er, at det altså først er nu sidst på året, at udvalget får lov til at give en håndsrækning til nogle af lokalområderne.

Og det har endda krævet lidt krumspring. For der er ikke plads til flere driftsudgifter i den serviceramme, som staten har spændt kommunen fast i. Så for overhovedet at få lov til at bruge penge laver man forbudte driftspenge om til tilladte anlægspenge.

Teknikaliteterne tager man nu nok ikke så tungt i de fem lokalområder, som nu kan sætte hver deres projekt i gang. De fem områder er Mørkøv-området, Undløse, St. Merløse, Vipperød og Orø.

Projekterne spænder fra byporte, forskønnelse og stibelysning til en ny skolesti og en ganske særlig legeplads.

Læs mere om projekterne i dagens avis: https://sn.dk/modules/sn/flow_page_validate_or_buy/

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk