6. august 2020
Tøjbutikken Vila på Ahlgade i Holbæk er lukket. Danbolig i Holbæk har fået til opgave at leje lokalet ud. Foto: Christina Quist
Tøjbutikken Vila på Ahlgade i Holbæk er lukket. Danbolig i Holbæk har fået til opgave at leje lokalet ud. Foto: Christina Quist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God interesse for lokale efter butikslukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God interesse for lokale efter butikslukning
Holbæk - 10. januar 2020 kl. 06:02
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godt fem år nåede Holbæk at have en Vila-butik i Ahlgade. Nu er lyset slukket, døren er låst, og Vila er fortid i Holbæks bymidte.

Der er dog ikke meget der tyder på, at lokalet kommer til at stå tomt længe. Danbolig i Holbæk, som fik lokalet til udlejning lige før jul, hvor Vila lukkede, har nemlig allerede oplevet stor interesse fra flere, som ønsker at leje sig ind. Det fortæller Jesper Jensen, som er erhvervsmægler hos Danbolig i Holbæk.

- Der har været en god interesse, selvom juletiden, som jo ellers er detailhandlens højtid, har været over os. Vi har også haft flere fremvisninger, hvilket vidner om, at det en meget attraktiv beliggenhed, siger Jesper Jensen.

Han vil ikke spå om, hvornår der igen vil være lys i vinduerne i butikken.

- Det er altid svært at sige. Men ud fra den interesse, der har været, forventer jeg, at der ikke kommer til at gå lang tid, fortæller erhvervsmægleren.

Vila, som er en del af den danske modekoncern Bestseller, var i 2014 blandt de tre butikker, som rykkede ind i den dengang nye bygning på Ahlgade 34-36, hvor Lassens Gård tidligere lå.

Forud for byggeriet havde grunden været tom i syv år, og i folkemunde blev den kaldt »Lassens hul« efter familien Lassen, der engang ejede grunden og havde drevet forretning på stedet.

I dag er det det Holbæk-baserede ejendomsselskab F.L. Ejendomme A/S, der ejer ejendommen Ahlgade 34-36.

Vila er en del af Bestseller-­koncernen. Selvom Vila-­butikken nu er lukket, har Bestseller stadig fire butikker i Ahlgade, da Vero Moda, Only, Jack & Jones og Name It også er en del af tøjgiganten.

Avisen har været i kontakt med kommunikationsafdelingen hos Bestseller. Her ville man kun bekræfte, at butikken skulle lukke.

Det var ikke været muligt at få et svar på, hvorfor butikken skulle lukke.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk