26. februar 2021
Jesper Christensen og Tobias Adamsen holder fanen højt og butikken åben. Grand Vinhandel Vinoble har januarudsalg, og de fleste kunder vil gerne have varerne leveret. Privatfoto.
Jesper Christensen og Tobias Adamsen holder fanen højt og butikken åben. Grand Vinhandel Vinoble har januarudsalg, og de fleste kunder vil gerne have varerne leveret. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæder sig til gaden igen er fuld af liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæder sig til gaden igen er fuld af liv
Holbæk - 13. januar 2021 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard

I efteråret overtog Jesper Christensen Grand Vinhandel Vinoble på Ahlgade, en beslutning han ikke har fortrudt. Heller ikke her midt i en coronatid.

- Kunderne tog enormt godt imod nyheden om ejerskiftet, og vi havde en meget fin november og december måned, lyder det fra Jesper Christensen på telefonen. Han holder sammen med nogle få andre detailforretninger - bl.a. blomsterhandlere, helsekostbutikker og oste- og fiskehandlere - stadig åbent gennem nedlukningen.

Jesper Christensen har styr på de nye afstandskrav, men der er i disse dage langt imellem, at det bliver nødvendigt at bede kunderne vente oppe på gaden. De allerfleste bestiller nemlig vin og spiritus til udbringning.

- Vi er to på arbejde og leverer i øjeblikket mange varer. Vi kører lige nu januarudsalg med ekstra gode tilbud, som kunderne gerne vil benytte sig af. Det er blandt andet Grand Vinhandels mail-kunder, som har tilmeldt sig vores mailingliste. Der er i øjeblikket 300 på listen, og de får særligt gode tilbud og muligheden for at få nyhederne før andre, forklarer Jesper Christensen.

På en kold grå januar-dag længes den lokale vinhandler efter bedre tider på den anden side af corona-nedlukningen.

- Det går virkelig lidt trægt, for Holbæk er stort set en lukket by nu. Jeg savner virkelig livet i butikkerne og restauranterne her omkring, og glæder mig til, at jeg får så travlt, at jeg ikke har tid til andet end at ekspedere og få en god snak med kunderne. Til folk er i godt humør igen, og der er liv i gaden og ikke en ledig parkeringsplads i sigte, siger Jesper Christensten med smil i stemmen.

Jesper Christensen og butiksassistent Tobias Adamsen får i disse dage en del af tiden til at gå med at gøre status og få de seneste leverancer på plads i butikken.

- Januarudsalget byder blandt andet på flere gode tilbud på italienske vine og nogle rigtigt lækre flasker Bordeaux. Hylderne med rom og gin er også fyldt op igen efter julehandlen, slutter Jesper Christensen, inden han er på vej ud af døren med en ny vin-leverance.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk