28. februar 2020
Iben Rasmussen fra Knabstrup Idrætsforening håber, at bordene i Knabstrup Hallen bliver fyldt med second hand tøj og tilbehør, og at folk strømmer til den 6. oktober. Foto: Mie Neel
Iben Rasmussen fra Knabstrup Idrætsforening håber, at bordene i Knabstrup Hallen bliver fyldt med second hand tøj og tilbehør, og at folk strømmer til den 6. oktober. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giv det gemte og glemte tøj nyt liv og sælgt det på tøjmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giv det gemte og glemte tøj nyt liv og sælgt det på tøjmarked
Holbæk - 21. august 2019 kl. 16:45
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tøm skabe og skuffer og sælg det, der bare ligger og hænger, på Knabstrup Idrætsforenings second hand tøjmarked i Knabstrup Hallen 6. oktober.

Ikke alle følger det gode råd at fjerne noget, når nyt skal have plads i klædeskabet. Nu er chancen for at komme af med det tøj, der har væretgemt og glemt - og komme hjem med nyt, brugt tøj.

Der sættes 51 borde op i hallen, og de første 15 er booket, Det koster 100 kroner for et bord til tøjet. Man skal være meldt til og have betalt senest den 1. september, og betalingen er bindende.

- Vi kan se, mange efterhånden vælger at købe brugt tøj. Der skyder second hand butikker op, og tøjmarkeder har succes. Der er ikke tøjmarkeder i vores område, så nu prøver vi noget nyt i Knabstrup, forklarer Iben Rasmussen, kasserer i Knabstrup IF.

I forvejen har idrætsforeningens støtteforening et stort loppetorv i hallen, men Støtterne gør det ikke meget i tøj. Så tøjmarkedet kunne bliver loppetorvets lillesøster.

- Jeg kan se, at unge i dag deler sig. Stadig flere synes, det er i orden og trendy at gå i genbrug. En anden gruppe vælger det dyre mærketøj. Jeg har selv en søn, der kun vil gå i det nyeste nye. Hvis det går til genbrug, når det bliver erstattet af noget andet nyeste nyt, får andre unge gavn af det, konstaterer Iben Rasmussen.

Fra sig selv og sine kolleger ved hun også, at meget tøj i skabene stadig er pænt og brugbart, måske har noget endda prismærke på og er aldrig brugt.

Man kan komme med al beklædning og det, der følger med som hatte og handsker, sko og slips, tørklæder og tasker, bælter og bijouteri.

Iben Rasmussen har booket et bord sammen med sin datter, som står for salget.

Imens vil Iben Rasmussen sørge for, at de forhåbentlig mange sælgere og købere kan få kaffe, kage, lidt at spise og drikke. Hun er ansat til midlertidigt at stå for hallens kiosk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk