1. juni 2020
Jeg spritter af hele tiden og sælger også håndsprit og desinfek­tionsmiddel til andre, siger Louise Sørensen fra Hr. & fru Sørensen?s Urtehjørne. Foto: Elisa Hauerbach
Jeg spritter af hele tiden og sælger også håndsprit og desinfek­tionsmiddel til andre, siger Louise Sørensen fra Hr. & fru Sørensen?s Urtehjørne. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fru Sørensen's sprit er populært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fru Sørensen's sprit er populært
Holbæk - 29. marts 2020 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Knapt havde Louise Sørensen, indehaver af Hr & fru Sørensen's Urtehjørne, åbnet for salget af sin egen hudplejeserie, før et af produkterne fik meget stor efterspørgsel.

Håndspritten, der hos Fru Sørensen kaldes for »håndgel« fik så mange ben at gå på, at der måtte produceres ekstra mængder af den. I skrivende stund står den igen på hylderne i livsstilsbutikken, der ligger på Skarridsøgade 51 i Jyderup.

Hygiejnen i butikken er der også ekstra fokus på.

- Jeg spritter af hele tiden, både ude og inde, så kunderne kan føle sig trygge ved at komme ind og handle, siger hun. Der er mange, som kommer ind til hende for at få håndsprit, gode råd og kosttilskud.

- Min mand, Christian, også kendt som Hr. Sørensen kører varer ud til dem, der gerne vil handle, men ikke kan forlade deres hjem, så vi forsøger at hjælpe alle vores kunder, så godt vi kan, tilføjer Louise Sørensen.

Hun anbefaler at man booster sit immunforsvar i denne tid. Det kan, ifølge hende selv, blandt andet gøres med forskellige former for kosttilskud og dråber, som kan hjælpe immunforsvaret til at blive stærkere og mere modstandsdygtigt overfor virusinfektioner, herunder Coronavirussen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk