17. september 2021
Avisen møder seks unge en tirsdag eftermiddag, inden holdet er fuldtalligt. I baggrunden ses afdelingsleder Jacob Flintholm (tv) og ungdomsklub-koordinator Petter Bak.
gallery icon

Se billedserie

Avisen møder seks unge en tirsdag eftermiddag, inden holdet er fuldtalligt. I baggrunden ses afdelingsleder Jacob Flintholm (tv) og ungdomsklub-koordinator Petter Bak.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Friluftsliv og fællesskab for unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friluftsliv og fællesskab for unge
Holbæk - 29. juli 2021 kl. 20:00
Af Jette Bundgaard

Ung-Adventure er UngHolbæks gratis tilbud til 13-18 årige, som ønsker at kaste sig ud i et aktivt fritisliv og møde andre unge.

- Vi startede tilbage i marts måned, og der har været stor tilslutning lige siden. Man tilmelder sig på vores hjemmeside, og så bestemmer de unge selv, om de vil komme en, tyve eller flere gange. Det er helt frivilligt. Udover bålhygge og aktiviteter her i Holbæks Grønne Lunge har vi blandt andet været på overnatning i Kongsøre Skov, på sejltur med Bonavista, og så planlægger vi en vandretur på Møn til september, fortæller Petter Bak, der er ungdomsklub-koordinator og friluftsvejleder i UngHolbæk.

- Der er Ung-Adventure hver tirsdag klokken 16-20, men vi åbner allerede klokken 14, så dem, der bor tæt på, ikke skal hjem først, inden de kommer her, tilføjer Petter Bak.

Der møder i gennemsnit 20 unge op til Ung-Adventure hver gang, men der er plads til mange flere, siger Petter Bak.

Den lille gruppe på seks unge, som avisen taler med er i alderen 13 til 15 år. Nogen har været med siden starten i marts, mens en enkelt er her for første gang. De kommer fra forskellige dele af kommunen, fra både Holbæk, Gislinge og Tølløse, og mener samstemmende, at det vigtigste, Ung-Adventure kan byde på, er kammeratskabet med jævnaldrende og de mange naturoplevelser.

Laura på 15 år nævner også HGL's dyr - hjorte, geder, heste og kaniner - som et hyggeligt element. Tjalfe, som også er 15 år, kan godt lide den variation, der er i aktiviteterne, og så nyder han at snakke med de andre over en kop kakao.

Ung-Adventure har lige nu lukket for sommerferie men er tilbage i uge 32. I mellemtiden kan målgruppen kaste sig ud i nogle af de gratis aktiviteter UngHolbæk har på programmet hver dag i sommerferien.

Der er mere info på: ungholbaek.dk.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk