12. juli 2020
Maja Kjeld har sin klinik, Body Optimise, på adressen Løvenborg Allé 5. Foto: Body Optimise.
gallery icon

Se billedserie

Maja Kjeld har sin klinik, Body Optimise, på adressen Løvenborg Allé 5. Foto: Body Optimise.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Friheden i kroppen forplanter sig til hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friheden i kroppen forplanter sig til hovedet
Holbæk - 01. juni 2020 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maja Kjeld åbnede for tre år siden sin klinik Body Optimise. Nu er hun tilbage efter Covid-19-udbruddet og har allerede mange bookinger i kalenderen.

Body Optimise har specialiseret sig i bindevævsmassage med sugekop og japansk facelift - og som noget helt nyt også hotstone massage.

Det var en kombination af Maja Kjelds egne oplevelser af bindevævsmassagens positive virkninger og en lyst til at finde det helt rette job, som gav motivationen til, at hun fik sin egen klinik.

Body Optimise ligger i forlængelse af privaten på Løvenborg Allé 5. Her midt i de smukke grønne omgivelser med udsigt til marker, har Maja Kjeld skabt en lille oase, hvor man med hendes egne ord »kan trække vejret helt ind og komme ned i kroppen«.

Maja Kjeld tilbyder både såkaldt stationær cupping og cupping massage med sugekop, hvor det især er sidstnævnte, hendes klienter efterspørger.

- Cuppingmassage udføres med en gummibold på toppen af koppen. Den laver et vakuum, mens glaskroppen føres hen over kroppen. Undervejs kan jeg lette lidt på trykket, hvis der er behov for det, men undertrykket er nødvendigt, når der skal løsnes op i vævet og sættes gang i blodcirkulationen. Med denne form for massage kommer man fire-fem gange dybere, end man kan nå med hænderne, fortæller hun.

Maja Kjeld oplever, at den særlige bindevævsmassage, ikke kun har en positiv effekt på vores organer - behandlingerne letter også på humøret.

- Bindevævsmassagen løsner infiltrationer, øger blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer. Det giver bevægelsesfrihed og en fornemmelse af frihed i kroppen, som uvilkårligt forplanter sig til hovedet. Når man er fri i kroppen, løsner det også i hovedet, hvis man er lidt tungsindig, siger hun.

Cupping massage kan bruges på hele kroppen. Til ansigtet tilbyder Maja Kjeld desuden japansk facelifting.

- Det er en behandling, hvor man kan gå ind og reducere rynker og linjer uden brug af knive og kemi, som man gør det med Botox og plastkirurgi, fortæller Maja Kjeld om behandlingen, som veksler mellem massage, zoneterapi, lymfedrænage, afrensning og opbyggende masker og olier.

Body Optimise tilbyder - som noget nyt - hotstone massage, der også stimulerer lymfesystemet og kredsløbet og afhjælper myoser og spændinger:

- Lige som cupping - der har sin oprindelse i traditionel kinesisk medicin - er hotstone massage også en ældgammel behandlingsform. som kendes tilbage fra Amerikas oprindelige befolkning - indianerne, slutter Maja Kjeld.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk