7. august 2020
Ifølge politiet kom kvinden gående fra Østre Fælledvej og skulle krydse Munkholmvej i retning mod Stormøllevej. Af endnu ukendte årsager blev hun lørdag ved 18-tiden fundet kvæstet i et fodgængerfelt i krydset. Arkivfoto
Ifølge politiet kom kvinden gående fra Østre Fælledvej og skulle krydse Munkholmvej i retning mod Stormøllevej. Af endnu ukendte årsager blev hun lørdag ved 18-tiden fundet kvæstet i et fodgængerfelt i krydset. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortsat mystik om kvæstet kvinde fundet i fodgængerfelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortsat mystik om kvæstet kvinde fundet i fodgængerfelt
Holbæk - 15. januar 2020 kl. 11:57
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har stadig ikke noget præcist svar på, hvad der førte op til, at en 69-årig kvinde fra Holbæk lørdag aften ved 18-tiden blev fundet kvæstet i et fodgængerfelt i krydset Munkholmvej, Stormøllevej og Østre Fælledvej i Holbæk.

arrow Læs også: Kvæstet kvindelig hundelufter fundet i fodgængerfelt

Politiets kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard oplyser til dagbladet Nordvestnyt, at politiet har talt i telefon med kvinden, der er indlagt på Rigshospitalet med indre kvæstelser, men at det ikke har givet mange nye oplysninger.

- Hun kan huske, at hun stiller sig ved fodgængerfeltet, men derfra har hun ikke nogen erindring om, hvad der er sket, siger Martin Bjerregaard.

Ifølge politiet havde kvinden været på besøg hos et familiemedlem og var på vej hjem, da hun skulle krydse Munkholmvej fra syd mod nord. Kvinden bor på en sidevej på den nordlige side af Munkholmvej.

Ingen har set, hvad der er sket med kvinden, og politiets undersøgelser har ikke været i stand til at afdække, om hun eventuelt er blevet påkørt eller har været udsat for et overfald.

Politiet har talt med flere vidner, der kom til undsætning, men ingen har set præcist, hvad der skete med kvinden.

Martin Bjerregaard siger, at politiet fortsat gerne vil høre fra folk, der kan have oplysninger i sagen og måske har set noget omkring Munkholmvej på et tidspunkt mellem klokken 17.30 og 18 i lørdags.

Politiet har telefonnummer 114.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk