22. oktober 2020
Formanden for Krummelurens forældrebestyrelse finder det tragisk, at der er søer på Rævebjerg, som ikke er sikret bedre, så en drukneulykke kunne være undgået.
Formanden for Krummelurens forældrebestyrelse finder det tragisk, at der er søer på Rævebjerg, som ikke er sikret bedre, så en drukneulykke kunne være undgået.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand: Forældre bakker op om Krummeluren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand: Forældre bakker op om Krummeluren
Holbæk - 21. oktober 2019 kl. 14:33
Af Margit Pedersen

Ture ud af huset skal fortsætte, men proceduren nyvurderes i Børnehuset Krummeluren efter druknelulykke for lidt over en uge siden. Forældrene er stadig rystede, og det tager tid at bearbejde, men der er opbakning til Krummeluren, oplever Lonnie Jørgensen, formand for forældrebestyrelsen i det private dagtilbud i Mørkøv

arrow Læs også: Ingen sag efter to-årig drengs druknedød

- Det er klart, at man som forældre tænker aldrig mere daginstitution og aldrig mere ture ud af huset, ligesom Krummeluren tænker aldrig mere på tur. Men denne indpakning i vat er ikke godt for nogen. De fleste forældre har tilvalgt Krummeluren på grund af de mange aktiviteter ud af huset, siger Lonnie Jørgensen til Nordvestnyt mandag.

Turproceduren er naturligt blevet risiko- og nyvurderet efter to-årige Maltes død, og på et forældremøde var der selvfølgelig kritiske spørgsmål, men også opbakning til Krummeluren, tilføjer hun. På mødet deltog to psykologer og en resursepædagog fra kommunen og sognets to præster.

Malte begraves på fredag i Mørkøv Kirke klokken 13, og familien har oprettet en konto, hvor der kan sættes penge ind til Maltes mindesten i stedet for blomster. Højtideligheden slutter ved graven.

- Det er ubærligt og forfærdeligt. Ulykker som den med Malte må ikke ske, og jeg finder det tragisk, at vi har »søer« på Rævebjerg, som ikke er sikret bedre, det er simpelthen ikke godt nok, fastslår Lonnie Jørgensen.

Børnene på tur så ikke Malte blive fundet i søen og forsøgt genoplivet. De blev fulgt tilbage til Krummeluren af nogle af de pædagoger, som var med på turen. De andre ledte efter den forsvundne dreng sammen med et nyt hold pædagoger, oplyser hun.

arrow Sag om to-årigs druknedød stadig uafklaret
20. februar 2020 kl. 13:04 Opdateret: kl. 09:48
arrow Efter drukneulykke: Krummeluren undgår skærpet tilsyn
07. november 2019 kl. 11:01 Opdateret: kl. 11:01
arrow Tilsynsrapport: Manglende opsyn med legende børn i Krummeluren
15. oktober 2019 kl. 14:53 Opdateret: kl. 14:53
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk