17. oktober 2019
Holbæk Sportsby er først klar til maj.
Holbæk Sportsby er først klar til maj.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger om forsinket sportsby: Forståelse og dyb undren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger om forsinket sportsby: Forståelse og dyb undren
Holbæk - 31. januar 2019 kl. 11:44
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningerne, der skal med ud i Holbæk Sportsby, blev i aftes orienteret om, at Sportsbyen er forsinket og først bliver taget i brug den 7. maj. Den udmelding bliver mødt med vidt forskellige reaktioner i foreningerne. Det går fra forståelse til dyb undren.

arrow Læs også: Politikere om forsinkelse: Skandale, trist og beklageligt

- Det runger hult i forhold til den tidligere besked om, at Holbæk Sportsby skulle tages i brug i slutningen af februar, lyder det fra Claus Vognsen, formand for Holbæk Badminton Klub.

Johnny Vejlebo Nielsen, formand for Holbæk Bold- & Idrætsforening, kalder forsinkelsen ærgerlig, men siger også, at det ikke kommer bag på ham, og at han har fuld forståelse for, at indvielsen nu kommer til at finde sted i maj.

- Holbæk Sportsby er et kæmpe projekt, så stort at det er umuligt at køre det snor-lige. Kunne man det, ville det være mere imponerende end at sende en mand til månen. Men det er ærgerligt, fordi der nu bliver fokuseret på forsinkelsen i stedet for alt det positive. Det er jo et imponerende projekt, og vi glæder os til at komme derud. Indtil da spiller vi videre på anlægget på Borgmestergårdsvej, siger Johnny Vejlebo Nielsen.

Maria Adamsen er formand for Holbæk Håndboldklub. Hun reagerer på forsinkelsen på denne måde:

- Det tager jeg meget roligt. I virkeligheden passer det os meget godt, at vi kommer til at spille sæsonen færdig i Stadionhallen. Det er det, vi har ønsket hele tiden, fordi det ville være underligt at skulle bryde sæsonen op i hallen på Borgmestergårdsvej og spille de sidste kampe i Holbæk Sportsby. Forsinkelsen kommer ikke til at betyde meget for os. Nu kan vi i stedet stille og roligt flytte til Holbæk Sportsby, når sæsonen er slut.

Til gengæld er badminton-formand Claus Vognsen som nævnt dybt forundret.

- Jeg er målløs. Jeg kan ikke forstå, at man kan regne så meget forkert. Det må være på sin plads med en fyldestgørende redegørelse. Nogen må tage et ansvar for det her, og politikerne må stille krav, siger han.

arrow Den forsigtige løsning med sportsby
31. januar 2019 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:16
arrow Ny forsinkelse: Sportsby først klar 7. maj
31. januar 2019 kl. 09:00 Opdateret: kl. 09:02
arrow Uvished om tribuner i sportsbyen
28. januar 2019 kl. 16:39 Opdateret: kl. 15:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk