25. oktober 2020
Martin Breum holder foredrag i Jyderup, tirsdag den 29. september. Foto: Klaus Holsting.
Martin Breum holder foredrag i Jyderup, tirsdag den 29. september. Foto: Klaus Holsting.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om Grønland og rigsfællesskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om Grønland og rigsfællesskabet
Holbæk - 21. september 2020 kl. 20:30
Af Elisa Hauerbach

Kulturgruppens arrangementer i Jyderup starter op igen, men med begrænset deltager-antal. Alle arrangementer afholdes med overholdelse af myndighedernes corona-krav.

Første arrangement bliver et foredrag, der afholdes tirsdag den 29. september klokken 19.30, med journalist og forfatter Martin Breum. Det foregår i Skarridsøsalen, Skarridsøgade 37, Jyderup, og handler om Grønland og rigsfællesskabet.

Rigsfællesskabet er udfordret i disse år. Et stort flertal i Grønland ønsker at rive sig løs fra Danmark og dermed gøre Grønland til en selvstændig stat, og USA kræver fornyet indflydelse på udviklingen i Arktis. Der er fokus på udviklingen i Arktis og de muligheder, det blandt andet har for sejladsen og udvinding af områdets råstoffer.

Martin Breum har arbejdet som journalist på blandt andet Information og TV-avisen, og har været vært på DR2's nyhedsprogram »Deadline«. Han har skrevet flere bøger om Arktis, herunder »Balladen om Grønland« og »Hvis Grønland river sig løs«.

Billetter købes i forvejen på Jyderup Bibliotek, Holbæk Bibliotekerne og på bibliotek.holbaek.dk. Der kan ikke købes billet i døren.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk