
Salg af dagens »take-away ret« blev en succes i foråret, og nu kan man igen købe de traditionelle danske retter som take-away mad, fra Svinninge Hallens Cafeteria.
- Vi har valgt at gentage successen med at lave traditionel, dansk mad - som stegt flæsk, wienerschnitzler, hakkebøffer og lignende - for det er det, der efterspørges. Og det er populært. Vi satte dagsrekord med 400 wienerschnitzler en fredag aften i foråret, så man må da sige, at det alerede var en succes dengang, fortæller Thomas Birch fra Svinninge Hallens Cafeteria.
Der tilbydes take-away mad fra Svinninge Hallens Cafeteria fra mandag til fredag, med afhentning i tidsrummet klokken 17 -18:30. Priserne og portionsstørrelserne er begge dele forbrugervenlige, og man kan bestille frem til samme dag klokken 12.
Menuen skifter hver uge og kan ses på hjemmesiden eller Facebook.
- Man er også velkommen til at bestille til flere dage ad gangen. Vi har store familier, der bestiller op til fem portioner til alle ugens hverdage. De oplyser i starten af ugen, hvor mange og på hvilke dage, de ønsker at bestille mad til. Vi vil gerne hjælpe andre så godt igennem coronatiden, som muligt, men det er ikke noget, vi fortsætter med på den lange bane. Vi ønsker ikke at tage kunderne fra områdets caféer og lignende, sådan driver vi ikke forretning, slutter Thomas Birch.
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her