17. januar 2021
-Vi gentager successen med salg af take-away mad på alle hverdage, fortæller Thomas Birch fra Svinninge Hallens Cafeteria. Privatfoto.
-Vi gentager successen med salg af take-away mad på alle hverdage, fortæller Thomas Birch fra Svinninge Hallens Cafeteria. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbrugervenlig take-away

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbrugervenlig take-away
Holbæk - 12. januar 2021 kl. 20:00
Af Elisa Hauerbach

Salg af dagens »take-away ret« blev en succes i foråret, og nu kan man igen købe de traditionelle danske retter som take-away mad, fra Svinninge Hallens Cafeteria.

- Vi har valgt at gentage successen med at lave traditionel, dansk mad - som stegt flæsk, wienerschnitzler, hakkebøffer og lignende - for det er det, der efterspørges. Og det er populært. Vi satte dagsrekord med 400 wienerschnitzler en fredag aften i foråret, så man må da sige, at det alerede var en succes dengang, fortæller Thomas Birch fra Svinninge Hallens Cafeteria.

Der tilbydes take-away mad fra Svinninge Hallens Cafeteria fra mandag til fredag, med afhentning i tidsrummet klokken 17 -18:30. Priserne og portionsstørrelserne er begge dele forbrugervenlige, og man kan bestille frem til samme dag klokken 12.

Menuen skifter hver uge og kan ses på hjemmesiden eller Facebook.

- Man er også velkommen til at bestille til flere dage ad gangen. Vi har store familier, der bestiller op til fem portioner til alle ugens hverdage. De oplyser i starten af ugen, hvor mange og på hvilke dage, de ønsker at bestille mad til. Vi vil gerne hjælpe andre så godt igennem coronatiden, som muligt, men det er ikke noget, vi fortsætter med på den lange bane. Vi ønsker ikke at tage kunderne fra områdets caféer og lignende, sådan driver vi ikke forretning, slutter Thomas Birch.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk