14. oktober 2019
Dorte Byskov Jensen glæder sig til at invitere indenfor, når konsulenten fra LauRie besøger butikken i Snertinge, torsdag den 16. maj. Foto: Elisa Hauerbach
Dorte Byskov Jensen glæder sig til at invitere indenfor, når konsulenten fra LauRie besøger butikken i Snertinge, torsdag den 16. maj. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forårs- fornemmelser med LauRie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårs- fornemmelser med LauRie
Holbæk - 15. maj 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny sæson er i fuld gang hos modeforretningen DorteB, hvor salget af LauRies Forår/Sommer kollektion er med til at sprede forårsfornemmelser.

- Vi får en konsulent på besøg i butikken, torsdag den 16. maj klokken 10.00-14.00 og har i den anledning kampagnepriser både torsdag den 16. og lørdag den 18. maj, fortæller Dorte Byskov Jensen, der er indehaver af DorteB, der ligger på Kalundborgvej 34 i Snertinge.

Hun fortæller også at konsulenten vil være behjælpelig med at finde den helt rigtige buksemodel til kunderne, der lægger vejen forbi butikken, imens hun er der.

LauRies nye kollektion sætter fokus på det, som de er mest kendte for, nemlig de perfekte bukser. Gennem de sidste 30 år har LauRie specialiseret sig i flatterende silhuetter og behagelige pasformer, så du altid kan finde en style, der komplimenterer lige netop dig. Derfor finder du også ekstra mange veltilpassede bukser i smukke og behagelige metervarer i forårskollektionen. Ud over bukser byder foråret også på T-shirts i glade farver.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk