19. november 2019
I 2017 blev der sat et stort pariserhjul op på havnen i forbindelse med Skvulp, men den var der ikke penge til i år. Det skal en ny aftale om havnefestivalen rette op på. Foto: Morten D. Christensen
I 2017 blev der sat et stort pariserhjul op på havnen i forbindelse med Skvulp, men den var der ikke penge til i år. Det skal en ny aftale om havnefestivalen rette op på. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første skridt taget til ny Skvulp-aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første skridt taget til ny Skvulp-aftale
Holbæk - 04. september 2018 kl. 16:44
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politikerne i udvalget for kultur og fritid i Holbæk Kommune har sagt ja til, at der bliver lavet en ny aftale omkring havnefestivalen Skvulp i Holbæk, så tre års tilskud fordeles på to år i stedet.

arrow Læs også: Fond ønsker ny pengeaftale om Skvulp

Det sker efter ønske fra Fonden Holbæk i Pinsen, som står for afviklingen af Skvulp.

Den nye aftale med kommunen betyder således, at Skvulp i både 2019 og 2020 får 1,95 millioner offentlige kroner at afvikle festival for. Til gengæld er der ikke noget kommunalt tilskud i 2021.

Ole Hansen (S), der er formand for udvalget for kultur og fritid, forventer, at Skvulp vil blive en begivenhed, som trækker folk til langvejs fra.

- Jeg tror, at Skvulp ligesom Roskilde Festival kan udvikle sig hen ad vejen og blive til en fast bestanddel af Holbæk, fortæller han.

Den nye aftale mellem Holbæk Kommune og Fonden Holbæk i pinsen betyder som nævnt, at der ikke bliver noget kommunalt tilskud til Skvulp i 2021.

I hvert fald som det ser ud nu. For tingene kan nå at ændre sig.

- Nu må vi se, hvad der sker. Det vil klart være nemmere for mig at argumentere over for kommunalbestyrelsen, at der også skal gives flere penge til Skvulp efter to succeser, end hvis der har været tre mindre fiaskoer, fortæller Ole Hansen.

Det er således kommunalbestyrelsen, som i sidste ende skal godkende både den nye, men også fremtidige aftaler omkring Skvulp.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk