20. september 2021
Uheldet skete på Landevejen ved rundkørslen ved Tuse sidst på formiddagen lørdag. Det skabte en længere kø på Landevejen. Foto: Presse-fotos.dk
Uheldet skete på Landevejen ved rundkørslen ved Tuse sidst på formiddagen lørdag. Det skabte en længere kø på Landevejen. Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fører klippet fri efter uheld - men slap billigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fører klippet fri efter uheld - men slap billigt
Holbæk - 11. september 2021 kl. 13:25
Af Daniel Sennek

Ingen personer kom alvorligt til skade ved et trafikuheld lørdag klokken 11.47 på Landevejen ved Tuse, men uheldet trak en del kø bagud i retning mod Ny Hagested og Gislinge.

Her holdt en 58-årig mandlig bilist fra Gadstrup og ventede på fri bane til at svinge til højre fra Landevejen og ind i den store rundkørsel.

Men tilsyneladende overså en bagfrakommende bilist, en 25-årig mand fra Svinninge, den ventede bil og påkørte den bagfra. Ifølge politiet skete uheldet med lav hastighed.

Ambulancer tilkaldt

Både ambulancer og Vestsjællands Brandvæsen blev sendt til stedet.

Den 58-årige mand havde umiddelbart efter sammenstødet haft ondt i nakken, og derfor valgte brandvæsnet ud fra et forsigtighedsprincip at skære taget af mandens bil for at få ham ud så skånsomt som muligt.

Ifølge politiet blev den 58-årig kørt til tjek på skadestuen, men hverken han eller den 26-årige havde pådraget sig alvorlige skader ved uheldet.

Artiklen er opdateret mandag 13. september 2021 klokken 10:00 med flere faktuelle oplysninger om uheldet og de implicerede.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk