27. marts 2019
Indehaver af Gendarmer Ostedelikatesse, Martin Vorsøe, fejrer forretningens fødselsdag med både tilbud og nyheder. Foto Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Indehaver af Gendarmer Ostedelikatesse, Martin Vorsøe, fejrer forretningens fødselsdag med både tilbud og nyheder. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fødselsdag hos ostemanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag hos ostemanden
Holbæk - 14. juni 2018 kl. 21:19
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ostebutikken i Gendarmergården fejrer sin to-års fødselsdag med gode tilbud til kunderne. Indehaver af Gendarmer Ostedelikatesse, Martin Vorsøe, bruger fødselsdagen som en god anledning til at give et klækkeligt nedslag i priserne og samtidig byde på nogle nyheder.

- Jeg synes, de lokale er meget åbne for at prøve nye oste og for at smage. Derfor kører jeg fast med en månedens ost, så vi kan præsentere forskellige sider af sortimentet, forklarer Martin Vorsøe.

Der er rundt regnet 120 forskellige ostevarianter i forretningens sortiment, og de udskiftes løbende afhængig af efterspørgslen.

Martin Vorsøe fejrer forretningens to-års fødselsdag med et stort smil.

Gendarmer Ostedelikatesse er nu godt etableret i kundernes bevidsthed, og han nyder sit daglige arbejde:

- Jeg har aldrig fortrudt, at jeg blev selvstændig. Det er hårdt ind imellem med lange dage men altid sjovt at gå på arbejde og vejlede kunderne. Jeg synes, det er spændende, at få indflydelse på, hvad de får på tallerkenen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk