22. september 2019
Jannie Almegaard (tv.) og Kathrine Graakjær byder velkommen til en hyggelig fødselsdagsuge i klinikken på Holbækvej. 

Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Jannie Almegaard (tv.) og Kathrine Graakjær byder velkommen til en hyggelig fødselsdagsuge i klinikken på Holbækvej. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodterapeuten fejrer fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodterapeuten fejrer fødselsdag
Holbæk - 24. april 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klinik for Fodterapi, V/ Jannie Almegaard kan fejre et års fødselsdag, onsdag den 1. maj, og det vil patienterne kunne mærke i ugen op til dagen.

- Patienter, der bestiller tid i fødselsdagsugen, får en goodiebag med for at markere dagen, siger indehaver Jannie Almegaard.

Der vil også være lidt ekstra godt »knas« stillet frem til patienterne i ugen efter påske, så markeringen starter faktisk allerede der.

I klinikken er der travlt og Jannie Almegaard er glad for at indlejeren Kathrine Graakjærs barselsorlov er ved at være helt overstået.

- Jeg og hendes patienter har savnet og manglet hende i hverdagen, og nu vil ventetiderne hurtigt komme ned, siger Jannie Almegaard.

Kathrine selv glæder sig også til at vende tilbage og for alvor »trække i arbejdstøjet«.

Ny fodscanner
I klinikken, der ligger på Holbækvej 40B i Jyderup, er der indgang i gadeplan og ekstra brede døråbninger, så kørestolsbrugere har nem adgang til behandlerkabinerne.

-Det var et valg jeg gjorde allerede da jeg flyttede ind i lokalerne. Jeg mente at det ville være en god service, at man ikke skulle kante sig igennem dørene og at man nemt kunne trille kørestolen, direkte ind i klinikken, fortæller indehaveren.

Hun har for nylig investeret i en ny maskine, der scanner og analyserer føddernes fejlstilling. Med den kan fodterapeuten demonstrere hvordan trykket fordeles over hele foden, når den bruges i forbindelse med fremstilling af indlæg til patienternes sko eller sandaler.

- Når man bruger en statsautoriseret fodterapeut, kan man få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, ligesom der er tryghedsgaranti i behandlingen, da fodterapeuterne hører ind under Styrelsen for Patientsikkerhed. Har man udvidet helbredstillæg med dækning af fodbehandling fra kommunen, får man også tilskud til behandlingen.

Højsæson nu
Højsæsonen for fodbehandlinger er i gang, for det er sandaltid og det betyder at fødderne skal »luftes«.

I forbindelse med fodbehandling kan man også bestille fodmassage og/eller få lagt neglelak.

- Vi har også en lang række fodprodukter - herunder skumcremer der indeholder små molekyler, der hurtigt trænger ind i huden - uden at efterlade den fedtet. Det brede udvalg sikrer at der er en udgave, som »rammer helt rigtigt« til den enkelte patients behov, slutter Jannie Almegaard, imens Kathrine Graakjær ivrigt nikker i baggrunden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk