23. februar 2020
På Fodens Dag den 19. september kommer fodterapeuterne Lone Christiansen og Jannie Almegaard til Jyderup Apotek for at tjekke fødder for folk.

Foto: Henrik Falch.
gallery icon

Se billedserie

På Fodens Dag den 19. september kommer fodterapeuterne Lone Christiansen og Jannie Almegaard til Jyderup Apotek for at tjekke fødder for folk. Foto: Henrik Falch.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodens dag på apoteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodens dag på apoteket
Holbæk - 12. september 2019 kl. 20:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Jyderup fejrer fodterapeut Jannie Almegaard Fodens Dag på Jyderup Apotek den 19. september.

- Hvis ikke fundamentet er i orden, kan det give smerter helt op i knæ, lænden, ryggen og nakken, siger statsautoriseret fodterapeut Jannie Almegaard, der driver Klinik for Fodterapi på Holbækvej 40B.

Den 19. septemver tager hun en lille stol med til Jyderup Apotek, hvor hun og kollegaen Lone Christiansen vil sidde og tjekke fødderne på folk.

- Vi laver kun tjek af fødderne denne dag. Hvis der skal behandling til, kan vi booke en tid i vores online-kalender, fortæller hun.

Fodens Dag giver mulighed for at få et gratis tjek af fødderne fra klokken 9 til 16 på Jyderup Apotek.

Så det er en god idé at komme forbi apoteket denne dag, hvis man har mistanke om, at ens smerter kan stamme fra fødderne.

I fodklinikken på Holbækvej kan hun og Lone gøre rigtig mange gode ting for vores fødder.

- Vi kan tage mål til indlæg og selv fremstille dem, så de passer helt til kundens fødder. I dag er indlæg så tynde, at de kan være i næsten alle sko. Mange sko har jo tynde såler, der er lige til at tage ud og skifte ud med vores indlæg, forklarer hun.

Fodens Dag er en landsdækkende dag, hvor flere end 80 arrangementer på halvt så mange apoteker er med til at skabe interesse for, at føddernes 26 knogler, 32 led og cirka 20 muskler med flere end 100 ledbånd er med til, at vi i hverdagen går og har det godt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk