16. november 2019
Christina Krzyrosiak Hansen klipper båndet og åbner FGU i Holbæk. Til venstre er det Jørgen Ravnsbæk, direktør for FGU Nordvestsjælland.
gallery icon

Se billedserie

Christina Krzyrosiak Hansen klipper båndet og åbner FGU i Holbæk. Til venstre er det Jørgen Ravnsbæk, direktør for FGU Nordvestsjælland.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyvende start for ny uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyvende start for ny uddannelse
Holbæk - 12. august 2019 kl. 17:01
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elever, lærere, ledere og politikere flokkedes mandag eftermiddag på Lundemarksvej i Holbæk. Her fik den nye uddannelsesinstitution, FGU Nordvestsjælland, klippet det røde indvielsesbånd.

FGU - som står for forberedende grundundervisning - har fået en flot start. For at komme ind på FGU skal man visiteres af Ungdommens Uddannelsesvejledning. Og da en stor del af visiteringen er foregået i sommerferien, er det ganske godt skuldret, at FGU på sin første dag havde et sted mellem 210 og 220 elever - meget tæt på målet, som er 230 elever.

I første omgang har FGU i Holbæk base i lejede lokaler hos Holbæk Sprogcenter på Lundemarksvej. Men om cirka to måneder kan de over 200 elever og deres lærere rykke ind i nyindrettede lokaler på Berendsens Allé, hvor FGU blandt andet får EUC Nordvestsjælland som nabo.

Ved indvielsen mandag glædede borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) sig over, at der med etableringen af FGU nu er føjet endnu et element til projekt »Uddannelsesbyen Holbæk«.

Læs mere i Nordvestnyt tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk