20. november 2017
Mesterflyt råder over fem store varevogne med alu-kasser og en større lastbil. Victor Helgogaard har bestilt endnu en stor varevogn, der vil være klar til marts.
gallery icon

Se billedserie

Mesterflyt råder over fem store varevogne med alu-kasser og en større lastbil. Victor Helgogaard har bestilt endnu en stor varevogn, der vil være klar til marts.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyttefirma er en helt ny branche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyttefirma er en helt ny branche
Holbæk - 22. oktober 2017 kl. 19:22
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På fire måneder har Victor Helgogaard omsat for tre millioner kroner i Mesterflyt ApS.

Selv om han er ny ejer af flytteforretningen, er han ikke begyndt på bar bund, for kunderne og medarbejderne fulgte med fra det flyttefirma, som aktiviteterne videreføres efter, skriver dagbladet Nordvestnyt lørdag.

Aktiviteterne stammer fra en flytteforretning, som siden 2011 havde ligget i Gislinge, men Victor Helgogaard har flyttet firmaadressen til Tækkemandsvej 1 i Holbæk.

De nuværende kunder kmmer især i hovedstadsområdet, men den nye ejer vil satse på også at få flere kunder tættere på.

- Målet er at blive set lidt mere ude i lokalområdet. Jeg vil gerne have erhvervsvirksomheder i Holbæk Kommune og også gerne i Odsherred, Kalundborg og Slagelse Kommuner. Det kræver noget opsøgende arbejde, og det vil jeg arbejde med det næste års tid, forklarer Victor Helgogaard.

Der afgives bud på opgaver for kommuner, institutioner, virksomheder og lignende. Desuden er der en del opgaver som underleverandør for større flytteforretninger, der udbyder det meste af de opgaver, de vinder.

Med ejerskabet af flyttefirmaet har Victor Helgogaard skiftet til en helt anden branche, end han tidligere har beskæftiget sig med. Efter gymnasiet kom han i 2012 elev hos Dansk Mærkevare Salg i Hvidovre, hvor han blev handelsuddannet. Virksomheden importerer et bredt sortiment af kager fra især Sverige og Belgien. - Jeg hørte om muligheden for at overtage flyttefirmaet i slutningen af februar. Da var jeg i gang med en tre måneder lang rejse i Asien sammen med min kæreste, Isabella, fortæller Victor Helgogaard.

Han var begyndt at tænke over sin arbejdsmæssige situation, som han var begyndt at finde for rutinepræget, og han savnede udfordringer og udviklingsmuligheder.

Da han i slutningen af marts kom hjem fra Asien-­rundrejsen, blev der for alvor sat gang i at undersøge mulighederne for en overtagelse af flyttefirmaet. Det skete med hjælp fra en erfaren erhvervsmand, som i øvrigt på deltidsbasis hjælper med blandt andet bogføringen i Mesterflyt, der på fuld tid beskæftiger 13 flyttefolk, mens den tidligere indehaver, René Hauge, er med på kontoret.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk