13. april 2021
Vestsjællands Brandvæsen fik testet den store lift, som også betød, at Ahlgade måtte spærres i en halv times tid. Foto: Presse-fotos.dk
Vestsjællands Brandvæsen fik testet den store lift, som også betød, at Ahlgade måtte spærres i en halv times tid. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flammer og gnister spærrede hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flammer og gnister spærrede hovedgaden
Holbæk - 05. marts 2021 kl. 10:48

Umiddelbart virkede det dramatisk, da en beboer i Ahlgade i Holbæk torsdag ved 19.30-tiden opdagede, at der stod flammer og gnister op af skorstenen på ejendommen i nummer 58.

Brandvæsenet blev alarmeret, og da den store stige skulle i brug for at komme op i taghøjde, blev Ahlgade spærret af for at give folkene fra Vestsjællands Brandvæsen plads.

- Reelt var der dog ikke større fare på færde. Det var en klassisk skorstensbrand, og den brændte faktisk ud af sig selv, før vi nåede op med stigen, fortæller Jan Bruun, som var indsatsleder på opgaven.

Brandfolkene kunne derfor nøjes med at rydde lidt op, og så skal skorstensfejeren forbi ejendommen og give skorstenen en rengøring.

- Det var vigtigt, at man slår alarm, som det skete her. For man ved aldrig. Men det var altså ikke farligt. Skorstenen var også isoleret med Isokern, så den kan tåle en del, tilføjer Jan Bruun.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk