23. juli 2018
Sådan ser Orienten i Københavns Nordhavn ud. Daurehøj Erhvervsbyg har vundet hovedentreprisen. Illustration: Dorte Mandrup Arkitekter og KHS Arkitekter.
Sådan ser Orienten i Københavns Nordhavn ud. Daurehøj Erhvervsbyg har vundet hovedentreprisen. Illustration: Dorte Mandrup Arkitekter og KHS Arkitekter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Firma vinder kontrakt på Orienten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firma vinder kontrakt på Orienten
Holbæk - 13. juni 2017 kl. 13:29
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Daurehøj Erhvervsbyg A/S fra Tuse har fået sin hidtil største ordre i hus. Det handler om en hovedentreprisesum på 174 millioner kroner, skriver dagbladet Nordvestnyt tirsdag.

Kontrakten vandt virksomheden i konkurrence med andre tilbudsgivere. Derfor bliver det Tuse-firmaet, der skal opføre Orienten, som er en ny lille »by« i Københavns Nordhavn.

Der skal opføres to karreer, som kommer til at indeholde 107 lejeboliger, og desuden er er der erhvervs- og institutionslokaler.

- Det er vores største kontrakt. Den hidtil største var på 123 millioner kroner, som vedrører renovering af 248 boliger i Korsør, forklarer Birger Daurehøj, der er indehaver af og direktør i Daurehøj Erhvervsbyg.

Byggeprojektet indledes den 30. juli, og som indehaver af hovedentreprisen er det Daurehøj Erhvervsbyg, der står for byggestyringen og indgåelse af kontrakter med underentreprenører til de forskellige fagentrepriser.

- Det er to af vore egne folk, der står for gravearbejdet. Derefter skal der bankes 792 betonpæle i jorden. Vi forhandler med andre om jord- og betonentreprisen, hvor arbejdet skal gå i gang om tre måneder, forklarer Birger Daurehøj.

De to karreer vil indeholde 107 almene boliger, heraf ni ungdomsboliger. Desuden er der 24 servicelovboliger, der er specifikt indrettet til borgere med særlige behov.

Der er også erhvervslokaler, som blandt andet skal huse en café, en restaurant og en børneinstitution.

- Det er det eneste almennyttige boligbyggeri i Nordhavnen, siger Birger Daurehøj.

Bygherre på Orienten er Domea København i samarbejde med Københavns Kommunes socialforvaltning samt børne- og ungdomsforvaltning plus By & Havn. Byggeriet ventes at stå færdigt i sommeren 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk