2. juni 2020
De er fine en stor del af året. Men nu får Svinninge IF også en kunstgræsbane til den tid af året, hvor græsbanerne ikke er farbare. Foto: Per Christensen
De er fine en stor del af året. Men nu får Svinninge IF også en kunstgræsbane til den tid af året, hvor græsbanerne ikke er farbare. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire millioner til fodboldspillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire millioner til fodboldspillere
Holbæk - 23. oktober 2019 kl. 05:57
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter nytår får Svinninge IF en kunstgræsbane. Det står klar efter, at et flertal i Holbæk Kommunalbestyrelse har lavet en aftale om næste års budget. Her er der sat fire millioner kroner af til projektet.

Det bliver dog ikke kun Svinninges egne spillere, som får glæde af banen. Klubben har været i kontakt med naboklubberne i Jyderup, Gislinge og Kundby, som heller ikke har en kunstgræsbane.

- De har sagt god for, at banen kommer til at ligge i Svinninge, og til gengæld vil vi deles pænt om banen, så alle får nogle brugbare tider, fortæller Svinninge IF's formand, Jesper Larsen.

- Vi er superglade for, at vi nu kan få banen. Der er meget stor rift om de kunstgræsbaner, som ellers findes i kommunen, og de tider, vi kan få, er ikke de bedste. Men nu får vi vores egen, og det bliver dejligt at kunne komme ud i stedet for at spille indendørs fodbold hele vinteren, siger Jesper Larsen.

Læs mere i tirsdagens udgave af Nordvestnyt

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk