28. maj 2020
Politiet fandt ingen maskerede mænd, men de sigtede fire mænd for overtrædelse af våbenlovgivningen. Foto: Kenn Thomsen
Politiet fandt ingen maskerede mænd, men de sigtede fire mænd for overtrædelse af våbenlovgivningen. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire mænd i bil sigtet for besiddelse af våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire mænd i bil sigtet for besiddelse af våben
Holbæk - 22. oktober 2018 kl. 10:47
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere unge, delvist maskerede mænd med noget, der kunne minde om slagvåben, blev ifølge en anmeldelse til Midt- og Vestsjællands Politi set i Smedelundsgade og Nygade i Holbæk lørdag eftermiddag.

arrow Læs også: Se billeder: Ladegårdsparken ånder igen fred og ro

Politiet rykkede ud med flere patruljer, da Holbæk den seneste tid har været præget af uroligheder og en konflikt mellem rockergruppen Bandidos og en anden gruppe. Af samme årsag blev der i sidste uge indført visitationszone i dele af byen.

Flere biler - både i og uden for den etablerede visitationszone - blev stoppet og kontrolleret. En af de kontrollerede biler blev stoppet på L.C. Worsøesvej kort før klokken 18. Ifølge Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, kunne politiet se en ratlås tilvirket som slagvåben gennem bilens ruder.

Derudover fandt betjentene ved en ransagning af bilen en nødhammer, motorcykelhandsker med forstærkning i knoerne og en sten på størrelse med en knytnæve. De fire mænd i bilen blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen. De pågældende er 19, 26 og 31 år gamle og kommer fra fire forskellige byer på Sjælland. Politiet mener ikke, at disse fire var dem, der blev set delvist maskeret i byens centrum, men de vil høre nærmere i forbindelse med sigtelsen for overtrædelsen af våbenlovgivningen.

Ransagningen af bilen på L.C, Worsøesvej skete ikke i visitationszonen, men der var ifølge Martin Bjerregaard et almindeligt mistankegrundlag til stede, idet betjentene kunne se den tilvirkede ratlås i bilen.

Politiet har i weekendens løb foretaget 18 visitationer af 18 personer i visitationszonerne i Holbæks indre by og Vang-kvarteret. Dermed er det samlede antal visitationer, siden zonen blev indført i onsdags, nået op på 52.

arrow Politiet tøver med at sætte markat på urostiftere
24. oktober 2018 kl. 13:12 Opdateret: kl. 12:40
arrow Politi: Gerningsmænd skød ikke fra bil
24. oktober 2018 kl. 11:58 Opdateret: kl. 11:58
arrow Stadig adgang for beboere i lukket rockerborg
23. oktober 2018 kl. 10:52 Opdateret: kl. 10:59
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk