10. maj 2021
Flere ambulancer og politiet rykkede lørdag ud til en færdselsuheld i Gislinge.
Flere ambulancer og politiet rykkede lørdag ud til en færdselsuheld i Gislinge.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire ambulancer sendt til færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire ambulancer sendt til færdselsuheld
Opdateret 12. april 2021 kl. 15:17
Holbæk - 12. april 2021 kl. 14:11

Lørdag klokken 13.56 rykkede flere ambulancer og Midt- og Vestsjællands Politi ud til et færdselsuheld på Adelers Allé i Gislinge, efter at to biler var stødt sammen, og flere personer måske var kommet til skade.

Det viste sig ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, at en 61-årig mand fra Holbæk i en personbil var kørt ud fra en forretning og ville efter et venstresving ud på Adelers Allé fortsætte ad vejen i nordlig retning. I den forbindelse stødte han sammen med en anden personbil, der blev ført af en 23-årig kvinde fra Roskilde. Hun kørte også ad Adelers Allé i nordvestlig retning, da hun blev impliceret i sammenstødet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de kortvarigt afspærrede vejen i begge retninger ud for Flægkær i forbindelse med, at redningspersonalet undersøgte af førerne og en passager i bilerne.

I alt fire ambulancer var fremme på uheldsstedet, men kun to personer blev kørt til kontrol på skadestuen. Ingen var dog kommet til skade som følge af uheldet, og klokken cirka 14.30 var der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne passere uhindret, fortæller politiet.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk