25. maj 2020
Kom og vær med. Holdet her har aftalt alt det, der skal ske. Fra venstre Holbæk Byforums hidtidige chef, Fabiana Hartkorn Giraldi, den ny byforumchef Jan Vestergård, faglærer Steen 

Petersen, køkkenchef Jimi Andersen og eventkoordinator Maja Schrøder-Larsen.

Fotos: Claus Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Kom og vær med. Holdet her har aftalt alt det, der skal ske. Fra venstre Holbæk Byforums hidtidige chef, Fabiana Hartkorn Giraldi, den ny byforumchef Jan Vestergård, faglærer Steen Petersen, køkkenchef Jimi Andersen og eventkoordinator Maja Schrøder-Larsen. Fotos: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feriesjov med kartofler og levende fisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feriesjov med kartofler og levende fisk
Holbæk - 13. oktober 2019 kl. 06:57
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har du nogensinde hørt om en kartofling? Ikke?

Endnu en grund til at komme og være med, når der bydes på efterårsferiesjov på havnen mandag og tirsdag den kommende uge.

Begge dage vil der i fire timer hver dag blive mulighed for aktivitet og hygge - og for at få en smagsoplevelse med.

Det er Holbæk Byforum, som sammen med restaurant »Værftet« og Holbæk Fritidsfiskerforening inviterer til fiske- og kartoffelsjov på havnen.

Aktiviteterne foregår på arealet foran »Værftet«, der drives af FGU Nordvestsjælland. Forkortelsen står for Forberedende Grunduddannelse.

Inden for regerer faglærer Steen Petersen, står for undervisningen af mad- og ernæringslinjens elever, og Jimi Andersen, som er køkkenchef.

Det pønser de også på...
De vil i løbet af dagen sørge for gratis kartoffelsuppe til deltagerne, og desuden pønser de på at lave kartoffelkage, som folk kan købe.

Masser af rodfrugter
- Vi får en masse kartofler og rodfrugter fra forsøgsmarken i Fårevejle. Dem kan børnene, der deltager i aktiviteten, lave 'kartoflinger« af, fortæller Holbæk Byforums eventkoordinator, Maja Schrøder-Larsen.

Der kan laves kartoffeldyr ud af knoldene, og der bliver også mulighed for at lave kartoffeltryk.

Fisk i baljer
Fritidsfiskerne tropper op med store baljer fulde af fisk.

- Her kan børnene klappe en fisk. Det plejer de børn, der har prøvet det, at synes er fantastisk. Så kom endelig og prøv, opfordrer Maja Schrøder Larsen, som tilføjer, at langt fra alle børn har været i nærheden af en levende fisk.

Begge dage bydes på musikalsk underholdning. Den leverer Thor Blauner Clausen, som spiller både guitar og mundharmonika. Han ple­jer at være et hit.

- Hele arrangementet er for børn, men de må gerne tage deres familie med, siger den hidtidige chef for Holbæk Byforum, Fabiana Hartkorn Giraldi. Hun fratræder jobbet om et par uger, men fungerer indtil da sideløbende med den ny byforumchef, Jan Vestergård, som tiltrådte den 1. oktober. Han stammer fra Asnæs og bor i Regstrup.

Til søs med sejlskib
Ud over disse aktiviteter de to dage er der også mulighed for at komme til søs med træskibet »Emma«. I samarbejde med VisitHolbæk er der mulighed for en sejltur - og for også at kombinere turen ud på bølgen blå med ferieaktiviteterne på land ved »Værftet«.

Læs nærmere om denne til-søs-aktivitet andet sted i avisen.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk