21. juli 2019
Svend Madsen (tv.) og Mogens Gyldenvang foran Lagersalg, som de sammen med Flemming Jensen har drevet i adskillige år.Foto: Henrik Uhre-Prahl
Svend Madsen (tv.) og Mogens Gyldenvang foran Lagersalg, som de sammen med Flemming Jensen har drevet i adskillige år.Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem opsagt: Lagersalg lukker til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem opsagt: Lagersalg lukker til sommer
Holbæk - 01. marts 2019 kl. 10:09
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en kombination af mange elementer, men den korte version er, at omsætningen ikke har fulgt med udviklingen på omkostningssiden. Derfor har vi - desværre - måttet træffe den beslutning, at vi lukker helt ned.

Ordene kommer fra Mogens Gyldenvang, Høng, den ene af de tre forretningsfolk, der gennem de seneste år har drevet Lagersalg på Ellebjergvej 1 i Jyderup. Butikken har gennem årene haft en stor og solid kundekreds og været kendt viden om for sine mange gode tilbud, især indenfor tekstiler.

De to andre forretningsfolk er Flemming Jensen, der driver Tøjeksperten i Høng, og Svend Madsen, der i en mange år har drevet Bog & Ide-butikker, blandt andet i Asnæs Centret.

Afskedigelser

Lukningen, der vil være en kendgerning med udgangen af juni, betyder, at de fem ansatte blev opsagt torsdag i denne uge.

- Det er svært at skulle sige farvel til gode medarbejdere, der har gjort en stor indsats gennem årene, og som har gjort deres til butikkens succes gennem årene, siger Mogens Gyldenvang.

Ikke slut endnu

Svend Hansen gør opmærksom på, at Lagersalg de næste uger og måneder kører videre, som »normalt«.

- Vi kører fortsat varer til butikken - og når vi nærmer os lukningstidspunktet, vil vi slutte af med en række særtilbud, siger han.

- For min del vil der nok være et ekstra »lukke-salg«, fordi jeg blandt andet skal af med stativer, reoler og andet inventar, tilføjer Mogens Gyldenvang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk