16. juli 2020
Alle unge mellem 13 og 17 år kan skrive en mail til Hjalms Venner og ansøge om at komme med på den gratis sommersejlads. Foto: Brian Amtoft.
gallery icon

Se billedserie

Alle unge mellem 13 og 17 år kan skrive en mail til Hjalms Venner og ansøge om at komme med på den gratis sommersejlads. Foto: Brian Amtoft.
Foto: Fotograf Brian Amtoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem dage på havet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem dage på havet
Holbæk - 29. juni 2020 kl. 20:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Elisa Hauerbach
Igen i år kan unge fra Holbæk komme med på fem dages sommersejlads med sejlskibet Hjalm.

Er man mellem 13 og 17 år og har lyst til at komme med på sommertur fra mandag den 6. juli til fredag den 10. juli, kan man henvende sig Hjalms Venner, der bestyrer skibet. Det er gratis at være med på turen, som arrangeres i samarbejde med Holbæk Kommune.

Hjalms Venner kalder det for »Ungetur«, for både piger og drenge kan være med på turen. Der vil højest kunne deltage 12 unge, et par voksne og besætningen.

Deltagerne vil skulle sove sammen på banjen - det gamle lastrum, der er indrettet med køjer. Der kan også være hængekøjer til at sove i. Skibet har to toiletter med bruser.

En del af at være med ombord vil være, at man også deltager i sejladsen, madlavning og rengøring hver dag. Der sejles om dagen og ligges stille om natten - i havn eller for anker. Togtet vil starte i Holbæk og slutte i Kalundborg.

Ønsker man at opleve sommeren fra søsiden, så skriver man en mail, hvor i man fortæller lidt om sig selv, og hvorfor man skal vælges til at komme med. Det er helt i orden at få hjælp til at skrive »ansøgningen«, fra en lærer eller anden person, der har kendskab til ansøgeren.

Mailen sendes til info@hjalm.dk hurtigst muligt. Man er også velkommen til at kigge indenfor hos Hjalm, der ligger i Holbæk »Gamle Havn«, når den er hjemme fra sejlads.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk