23. juni 2021
Martin Bremer i Farvebørsens nye lokaler.  - Her er genialt, for lokalet passer perfekt til behovet, siger han om farvehandelens nye lokaler. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Martin Bremer i Farvebørsens nye lokaler. - Her er genialt, for lokalet passer perfekt til behovet, siger han om farvehandelens nye lokaler. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvebørsen har fået ny adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvebørsen har fået ny adresse
Holbæk - 07. maj 2021 kl. 20:00

Holbækfarvehandleren »Farvebørsen« er flyttet fra Havnevej til Parallelvej 50 i Holbæk og har nu vinduesfacade mod Roedsvej og Parallelvej.

- Vi flytter, fordi det tidligere hus skal rives ned. Heldigvis passer de nye lokaler rigtig godt til vores koncept og behov, siger indehaver og malermester, Martin Bremer.

Vigtigt med god rådgivning
Han fortæller, at nedlukningen selvfølgelig ikke var sjov, men at der nu er støt stigning i ordretilgangen.

- Min og kundernes fordel er, at jeg er malermester og har været i branchen siden 2002. Derfor kan jeg rådgive om, hvad der bør beregnes af materialer til et givent projekt. Især de private kunder sætter pris på at jeg hjælper dem, når de skal beslutte sig for hvad de skal købe - og erhvervskunderne ved, jeg har fuldstændigt styr på branchens udbud, tilføjer han.

Modedendenser i farvernes verden

Som i tøjbranchen, har malerfaget også modefarver og produkter. De skifter lidt på samme måde som med tøjbranchens kollektioner. I øjeblikket er det specialprodukter som kalkmaling og spartelfarve, altså indfarvet spartelmasse eller farve til formålet, som er særdeles populært, fortæller han.

I butikslokalet er de lange reoler spækket med forskellige slags maling, og det særlige norske mærke, Gjøco, som Farvebørsen er forhandler af, står ved vinduet - fremme i butikken.

- Det er norsk kvalitet til danske priser og benytter man sig af vores åbningstilbud, kan man nå at gøre en rigtig god handel, før man skal igang med det næste malerprojekt. Vi ville gerne holde åbningsreception nu, men venter til der må være flere forsamlet. Den endelige dato skal jeg selvfølgelig nok oplyse, når vi kender den, men butikken er åben for kunder allerede nu, fortæller virksomhedsejeren, som kraftigt overvejer at starte en filial af Farvebørsen i Odsherred, da han også har mange kunder på de kanter.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk