18. oktober 2019
Midt- og Vestsjællands Politi kørte torsdag ud til en mand i Jyderup-området, som havde sat en cykel til salg. Cyklen var tidligere meldt stjålet. Foto: Thomas Olsen
Midt- og Vestsjællands Politi kørte torsdag ud til en mand i Jyderup-området, som havde sat en cykel til salg. Cyklen var tidligere meldt stjålet. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fandt sin stjålne cykel på Den blå avis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fandt sin stjålne cykel på Den blå avis
Holbæk - 12. juli 2019 kl. 11:09
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En borger fra Roskilde har fundet familiens stjålne cykel hos en 59-årig mand fra Jyderup-området. Manden nægter at have stjålet cyklen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi havde Roskilde-borgeren set en salgsannonce på Den blå avis med en cykel, som lignede hans egen stjålne cykel. Manden tog derfor kontakt til sælgeren og aftalte at mødes for at se, om det virkelig var hans cykel, der tidligere var meldt stjålet.

Efterfølgende kørte Midt- og Vestsjællands Politi ud til den 59-årige mand i Jyderup-området, som havde sat cyklen til salg.

- Den 59-årige forklarede, at han havde fundet cyklen på motorvejen, og at han havde sat den i stand, og derefter forsøgte han at sælge den. Den 59-årige nægtede at have stjålet den, fortæller Camilla Schouw Broholm, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Hvis politiet ikke kan opretholde sigtelsen for brugstyveri, vil de subsidiært sigte den 59-årige for ulovlig omgang med hittegods.

For hvis man finder hittegods, skal det afleveres til politiet, forklarer Camilla Schouw Broholm.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk