17. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængsel i to et halvt år var passende straf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængsel i to et halvt år var passende straf
Opdateret 15. december 2014 kl. 06:48
Holbæk - 13. december 2014 kl. 06:05

Østre Landsret har stadfæstet den dom på to et halvt års fængsel, som en nu 53-årig kvinde fra Helsinge blev idømt i Retten i Holbæk sidste år for bedrageri og dokumentfalsk.

Hun blev den 28. oktober 2013 i byretten blandt andet fundet skyldig i at have forfalsket den nu pensionerede, københavnske advokat Merethe Stagetorns underskrift i flere tilfælde. Underskrifterne blev sat på dokumenter, der fik det til at se ud som om, at kvinden ville modtage over 20 millioner kroner i forbindelse med en bodelingssag med hendes eksmand.

Dokumenterne præsenterede hun efterfølgende i Nykredit og Sparekassen Sjælland i Holbæk, som bevilgede hende millionlån og kreditter til hendes holdingselskab. Hun blev desuden i byretten dømt for at have bedraget en erhvervsmand fra Holbæk, som hun ejede et byggeselskab sammen med, for cirka 3,3 millioner kroner.

Kvinden ankede byretsdommen til Østre Landsret med henblik på delvis frifindelse, men landsretten mente altså, at to et halvt års fængsel var en passende straf.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk