6. maj 2021
Det kan godt være, borgmester Sørem Kjærsgaard var »elev« i hjemmeplejen i Store Merløse i 2010, men til daglig er det FOA?s medlemmer, som møder konsekvenserne af serviceforringelser.
Det kan godt være, borgmester Sørem Kjærsgaard var »elev« i hjemmeplejen i Store Merløse i 2010, men til daglig er det FOA?s medlemmer, som møder konsekvenserne af serviceforringelser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FOA frygter flere fyringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOA frygter flere fyringer
Holbæk - 24. januar 2017 kl. 12:08
Af Margit Pedersen

FOA's næstformand i Holbæk-afdelingen, Gitte Damm, frygter, der bliver fyret flere end de højst ti, administrationen har regnet sig frem til i forbindelse med besparelser på hjælp til ældre i Holbæk.

arrow Læs også: Holbæk i cigarkasser

- Planen er uigennemsigtig, og jeg kan ikke få tallene til at passe. At tilbyde rengøring og skift af sengetøj hver fjerde uge i stedet for hver tredje må betyde fære ansatte. Men her er der ikke sat tal på. Og det ændrer ikke noget for mine medlemmer, hvis man i stedet for fyringer omplacerer folk, facit er det samme - færre stillilnger og øget pres pres på mine medlemmers faglighed, fastslår Gitte Damm

Steen-Kristian Eriksen, formand for Ældrerådet i Holbæk mener, det er uværdigt og unødvendigt at skære dybt i hjælpen til især de svageste ældre. Det vil give en meget ringere hverdag både for ældre og personale.

- Besparelserne er uspiselige, forslagene er uetiske og går ud over sundhed og livskalitet. Jeg forventer, ældrerådet afviser dem, når vi 1. februar drøfter et høringssvar, siger han til Nordvestnyt tirsdag.

Havde det politiske flertal udnyttet muligheden for at sætte skatten op i budget 2017, ville forslag som kun at få gjort rent og skiftet sengetøj hver fjerde uge, lukning af ældre-cafeer, nedlæggelse af natberedskab på Orø, flytning af sårbehandling til egen læge eller sundhedsklinik, færre aktiviteter på plejecentre og færre ansatte være unødvendige tilføjer han.

arrow Forslag om færre pædagoger i skolerne
24. januar 2017 kl. 16:03 Opdateret: kl. 09:23
arrow Tilfredshed trods næstsidsteplads Down Under
24. januar 2017 kl. 11:36 Opdateret: kl. 11:38
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk