24. januar 2019
Oprydningen i Expert-lejemålet er i fuld gang og skal være afsluttet på fredag. Fra venstre er det Oliver Nielsen, Jesper Thomsen, Brian Thomsen og Christian Hansen.
gallery icon

Se billedserie

Oprydningen i Expert-lejemålet er i fuld gang og skal være afsluttet på fredag. Fra venstre er det Oliver Nielsen, Jesper Thomsen, Brian Thomsen og Christian Hansen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Expert og Punkt 1 må vige pladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Expert og Punkt 1 må vige pladsen
Holbæk - 06. september 2018 kl. 15:46
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag var sidste åbningsdag for Expert og Punkt 1 på Stenhusvej 74-78 i Holbæk Mega Center.

arrow Læs også: Her åbner Power nyt varehus

De to butikker må vige pladsen for at give plads til Power, som åbner et elektronikvarehus senere på året, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

Expert-butikken i Holbæk har fra 1. juni 2014 været ejet af Thomsens Radio & TV - Kalundborg ApS. Bag selskabet står brødrene Brian og Jesper Thomsen, der nu vil koncentrere kræfterne om butikkerne i Jyderup, Nykøbing Sj. og Kalundborg.

- Vi har fået opsagt vores lejemål i Holbæk. Og det er måske lidt for stor en mundfuld med fire butikker, så nu samler vi aktiviteterne i de tre andre butikker. Vi har ikke umiddelbart planer om at åbne en ny butik i Holbæk, fortæller Jesper Thomsen.

Expert-butikken er drevet på en forhandlerkontrakt under Expert-konceptet, der er ejet af Power A/S. Brødrene Thomsens selskab købte Expert-butikken i Holbæk i 2014 af Anders Baaglands selskab. I efteråret 2017 overtog brødrene også Baaglands butikker, begge med både Expert og Punkt 1, i Jyderup og Nykøbing Sj.

Desuden driver de Expert og Lysmesteren i Kalundborg.

De tre faste medarbejdere fra butikken i Holbæk bliver fordelt i de andre butikker. Brian Thomsen skal til Nykøbing, og Oliver Nielsen fortsætter i Jyderup. Christian Hansen, som for 17 år siden begyndte i Expert i Holbæk, da det lå i Smedelundsgade og siden flyttede til Ahlgade, rykker nu til Expert i Kalundborg.

Punkt 1 blev drevet af Eiland Hvidevareland A/S indtil en konkurs i slutningen af juli. Eiland Hvidevareland var de seneste par år ejet af Lasse Søndergaard Wehlast, Præstø.

Efter konkursen overtog Power A/S aktiviteterne med fortsat salg i butikken indtil i søndags, der var sidste åbningsdag for begge butikker på Stenhusvej. De tilbageværende Punkt 1-varer fordeles til en håndfuld butikker i Storkøbenhavn.

arrow Power vil åbne elektronik-varehus
22. september 2016 kl. 11:02 Opdateret: kl. 10:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk