21. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et-årig indlagt - fik elektrisk stød på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et-årig indlagt - fik elektrisk stød på biblioteket
Holbæk - 04. december 2020 kl. 11:05
Af Agner Ahm

En dreng på halvandet år fik torsdag et elektrisk stød, da han var med sin mor på biblioteket på Hjortholmvej i Tølløse.

Ulykken skete torsdag formiddag, hvor kvinden havde et ærinde på biblioteket, som var uden betjening, da hun dukkede op sammen med sin søn på halvandet år.

I et ubevogtet øjeblik fik drengen kig på et stik til en forlængerledning. Stikket var defekt, så de strømførende ledninger var blotlagt, og den lille dreng fik derfor et elektrisk stød.

Han blev kørt på skadestuen, hvor han blev indlagt til observation. Meldingen i dag, fredag, er, at han har det godt efter omstændighederne.

Drengens far meldte episoden til politiet torsdag ved 10.30-tiden, og en patrulje fandt hurtigt frem til ledningen med det defekte stik.

Politiet tilkaldte eksperter fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut. Den foreløbige konklusion er, at nogen ved et uheld har trådt det defekte stik i stykker, hvorefter stikket har ligget med blottede strømledninger.

Politiet venter nu på en egentlig rapport fra de sagkyndige, før man tager stilling til, om der er et strafferetsligt ansvar, som skal placeres.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk