23. maj 2019
Det er i øjeblikket ikke muligt at færdes på fortorvet ud for Isefjordsvej 38 i Holbæk. Her er man i gang med at lægge teknik fra en teknikkabine ned i brønde. Det betyder, at en omstridt teknikkabine ved Bygmesterskolen kan fjernes i oktober. Foto: Fibia
Det er i øjeblikket ikke muligt at færdes på fortorvet ud for Isefjordsvej 38 i Holbæk. Her er man i gang med at lægge teknik fra en teknikkabine ned i brønde. Det betyder, at en omstridt teknikkabine ved Bygmesterskolen kan fjernes i oktober. Foto: Fibia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enden er nær for upopulær kabine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enden er nær for upopulær kabine
Opdateret 13. september 2018 kl. 12:09
Holbæk - 12. september 2018 kl. 07:01
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tiden er det ikke muligt at benytte fortovet på Isefjordsvej 38 i Holbæk ud for Bygmesterskolen.

arrow Læs også: Teknikskabe kan muligvis undgås

Årsagen er, at Fibia er ved at nedlægge den teknikkabine, som er ulovligt opført, og som borgerne i området i længere tid har været stærkt utilfredse med.

I stedet for en teknikkabine skal der som tidligere omtalt i avisen placeres brønde ud for det sted, hvor teknikkabinen står i dag.

Teknikken fra kabinen skal lægges ned i jorden og ned i brøndene i fortovet. Dén løsning, som koster Fibia et større beløb, betyder, at teknikkabinen kan nedlægges, og kunderne i stedet flyttes cirka 850 meter ned til et andet teknikhus på Strandmøllevej 148.

Ifølge Mette Schlaikjær Kløve, der er områdedirektør for Produktion hos Fibia, er gravearbejdet, rørlægningen og blæsningen af nye kabler forløbet fint. Og arbejdet skrider planmæssigt fremad.

- Nu er vi rent faktisk i gang. I øjeblikket er vi ved at flytte teknikken fra teknikhuset og ned i brøndene. Vi regner med, at det gamle teknikhus bliver pillet ned i uge 40-41, siger Mette Schlaikjær Kløve, som oplyser, at Fibias underleverandør HESI Connect flytter et stort antal kunder lige i øjeblikket, og det har ikke givet anledning til problemer.

Beboerne i området har tidligere rost Fibia for at finde en alternativ løsning til teknikkabinen.

arrow Fibia må sætte nye teknikskabe op
30. april 2018 kl. 09:11 Opdateret: kl. 09:11
arrow Uvist om teknikskabe er lovlige
19. april 2018 kl. 09:36 Opdateret: kl. 09:36
arrow Fibia-kunder må vente på afklaring
26. februar 2018 kl. 09:01 Opdateret: kl. 14:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk